Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre

Risto Mejide, Laura Escanes i la seva filla Roma d'un any i mig donen positiu per Covid

El presentador és el que millor ho està portant perquè ja tenia la pauta completa de la vacuna

Risto Mejide i Laura Escanes han anunciat aquest dijous que han donat positiu per Covid. Fins i tot la seva filla petita, Roma, d'un any i mig, està contagiada.

El presentador de 'Todo es mentira' ha acudit al seu compte de Twitter per explicar la situació als seus seguidors. Es dona la circumstància que ell ja havia rebut les dues dosis de la vacuna de Pfizer. De fet, aquest fet està fent que pràcticament no tingui símptomes, a diferència de la seva dona, que sí que ha passat pitjor estona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Risto Mejide explica que està contagiat de coronavirus

«Després d'haver esquivat les quatre primeres onades. Després d'haver passat més d'un any treballant gairebé cada dia i sense contagis. Després d'haver-me vacunat de la primera i la segona dosi», exposa Risto a les seves xarxes socials.

«Aquesta setmana he donat positiu en Covid. I el que és pitjor, part de la meva família també. Ara només ens queda esperar que no vagi a més, que passi aviat i que la vacuna faci aviat el seu treball», continua explicant el presentador.

A més, avisa: «si us plau, cuideu-vos molt. Que ningú es confiï, que el virus segueix aquí, entre nosaltres», en referència a la cinquena onada de la pandèmia que afecta Espanya actualment.

«Aprofito per dir-vos que, gràcies a estar vacunat, de moment els símptomes no són gran cosa, així que, si us plau, vacuneu-vos. I, per descomptat, gràcies a la nostra sanitat pública i als nostres sanitaris, que són —de llarg— el millor que tenim en aquest país», finalitza.

Risto Mejide ja té substitut a 'Todo es mentira'

La veritat és que feia dies que Risto Mejide no apareixia en el seu programa de Cuatro, 'Todo es mentira', i molts ja s'havien preocupat. La seva última aparició va ser el dilluns, mentre que dimarts i dimecres la seva companya Marta Flich el va substituir al capdavant del programa.

Aquest dijous, en canvi, ha sigut Javier Ruiz l'encarregat de conduir l'espai després de ser acomiadat del Programa d'Ana Rosa. Risto ha d'estar de baixa almenys una setmana més, així que és probable que Ruiz agafi el seu testimoni durant tots aquests dies.

Javier Ruiz ha iniciat el programa d'aquest dijous amb humor: «al primer becari que han agafat pel passadís l'han assegut aquí». El periodista ha explicat que com Marta Flich havia estat contacte estret de Risto en els últims dies, també haurà de guardar quarantena.

Laura Escanes, amb símptomes

Laura Escanes, en canvi, sí que està patint els símptomes de la Covid-19. Tot i això, ha tranquil·litzat als seus seguidors d'Instagram assegurant que «estem tots bé, no tenim símptomes greus».

Sí que ha admès que aquests dies ha tingut tos, mal de cap, fatiga i que una nit fins i tot va tremolar «moltíssim de fred». Afortunadament, avui s'han despertat millor. A més, els seus contactes estrets s'han fet la prova i no sembla que els hagin encomanat.

«Risto amb prou feines ha tingut símptomes, ell té la dosi completa de la vacuna», ha explicat la 'influencer'. També ha volgut agrair el suport dels seus seguidors: «a passar-ho, no queda una altra, i moltíssimes gràcies pels missatges».

Per a la model el fet de contagiar-se ha suposat un dur contratemps. Segons ha explicat, ahir mateix li havien d'haver posat la primera dosi de la vacuna. Però com tenia símptomes i ha donat positiu en la prova diagnòstica, ara haurà d'esperar.

La bona notícia per a ella és que, quan superi la malaltia, ja només necessitarà una dosi per estar completament immunitzada. Sanitat va fixar que les persones menors de 60 anys que hagin passat la Covid només es vacunaran una vegada.