Fotomuntatge de Rocío Flores en el programa d'Ana Rosa i Olga Moreno a Supervivientes

Rocío Flores dona la raó a Olga Moreno: «Impedeix que s'acosti a sa mare»

La filla d'Antonio David ha deixat molt clar que escull a Olga Moreno per davant de la parella de la seva mare

Des d'un primer moment, Fidel Albiac ha estat assenyalat com a principal responsable del distanciament entre Rocío Carrasco, la seva família i els seus fills.

Acusat de jugar des de les ombres, sembla que tant els Mohedano com Ortega Cano coincideixen a titllar-lo com un manipulador. A més, no han dubtat a insinuar que el seu únic interès era quedar-se amb l'herència de Rocío Jurado.

I sembla que complirà el seu objectiu, ja que 'la més gran' va nomenar com a hereva universal a la seva filla. A més, des de la seva partida, tant Carrasco com Albiac no han perdut oportunitat de treure profit del seu llegat. Per aquest motiu s'animessin a produir un musical en honor seu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Encara que, així sembla, la responsabilitat de Fidel va més enllà. Rocío Flores no dubtava a acusar-lo d'haver-li fet la vida impossible al seu germà David. El motiu pel qual el jove va decidir abandonar a la seva mare i anar-se'n a viure amb la seva germana i el seu pare.

Mentre que, d'altra banda, Rociíto ha defensat la seva parella amb dents i ungles, assenyalant-li com el seu salvador. L'únic que ha estat al seu costat en els pitjors moments.

«El relat i les vivències que narren la teva mare i Olga són diametralment oposats», ha comentat Joaquín Prat a 'El programa del verano'. «No té res a veure el que diu una i el que diu una altra», ha recalcat.

Olga Moreno culpa Fidel Albiac del distanciament entre Rocío Carrasco i els seus fills

I és que Olga Moreno no ha dubtat a llançar-li un nou missatge enverinat a Albiac des d'Hondures. «Els nens saben el que hi ha», començava dient.

«Estic tan orgullosa del que hem fet. Els hem criat sense cap rancor. Algun dia s'aclarirà i aquests nens podran parlar amb la seva mare», afegia esperançada.

A més, negava la possibilitat que en la seva absència, Rocío i David Flores s'haguessin acostat a la seva mare. «Mentre estigui una altra persona no crec que hagin parlat», ha sentenciat.

Sembla, però, que Prat té molt clar que si el retrobament entre Carrasco i la seva filla no es produeix, no té res a veure amb la presència de Fidel.

«Si Olga pensa que per una altra persona no es demana aquesta trobada, em fa la sensació que tu no tens la mateixa impressió...», li ha insinuat a Rocío.

«Perquè sempre has demanat aquesta trobada sabent que aquesta persona segueix en la vida de la teva mare», ha recalcat.

Una cosa davant el qual la neta de la Jurado no ha dubtat a destacar que ella sempre ha demanat el retrobament amb la seva mare tot i l'altra persona. «Sempre he estat molt clara quan he parlat i crec que se m'ha entès perfectament», ha assenyalat.

En aquest moment, Alessando Lequio apuntava: «Des del punt de vista formal, per al teu germà i per a tu, Olga hauria de ser el mateix que Fidel».

I la resposta de la filla d'Antonio David no ha pogut ser més contundent. «Ni punt de comparació», ha aclarit. D'aquesta forma, no hi ha dubte que Ro sempre escollirà Olga per sobre de qualsevol, fins i tot de la seva mateixa mare.

«Jo sempre ho he dit, vaig marxar amb el que més recte era, menys diners tenia i és així», ha incidit. Pel que fa a la possibilitat d'un proper retrobament, la jove ha llançat la pilota a la teulada de la seva mare.

«És una cosa que li correspon a ella, jo no diré res», s'ha pronunciat. I és que la col·laboradora no sembla disposada a cedir, encara que no li tanca la porta a una possible reconciliació.

No obstant això, queda en mans del destí que mare i filla es puguin veure les cares, sobretot ara que les dues treballen a Mediaset. Tot i que Rociíto fa l'impossible per evitar-ho, ja van dues ocasions en què els seus camins han estat a punt de creuar-se.