El cantant Al Bano amb un ram de flors

Al Bano parla sobre les informacions a la seva filla Ylenia: «En un soterrani»

El cantant ha estat molt clar i assegura que la seva filla no està viva, sinó que va morir quan va desaparèixer el 4 de gener de 1994

Ylenia Carrisi, la filla desapareguda d'Al Bano i Romina Power, ha tornat a cobrar protagonisme aquesta setmana. Diversos mitjans de comunicació italians han publicat que Ylenia, de la qual es va perdre la pista l'any 1994, ha estat trobada amb vida. En concret, han revelat que ha estat trobada en un soterrani de Nova Orleans.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant aquesta informació, s'ha volgut conèixer l'opinió del seu pare. L'artista ha carregat contra els periodistes que han informat sobre la troballa.

La troballa de la filla d'Al Bano

'Sálvame' ha informat sobre la notícia que han publicat diversos mitjans de comunicació. Exposen que hi ha un expedient secret en el qual es recull que Ylenia hauria estat trobada amb vida en un soterrani de Nova Orleans, on va ser vista per última vegada.

Segons s'informa, Ylenia ha estat trobada «en condicions físiques lamentables, possiblement víctima de violència i de substàncies estupefaents». A més, s'afegeix que «estava en companyia d'uns sensesostre amb els quals, voluntàriament, ha decidit passar els seus dies».

El cantant respon als rumors

El programa de Telecinco no ha dubtat a posar-se en contacte amb Al Bano. Ha volgut conèixer, de primera mà, què pensa respecte a la notícia publicada.

L'artista ha carregat contra els mitjans que han parlat sobre la suposada troballa de Ylenia. «Són tots fills de Lydia Lozano, no diuen la veritat. La meva filla no està en aquesta terra». Al Bano assegura que la seva filla va morir l'any 2013 i, fins i tot, va aconseguir declarar la defunció. 

Al Bano ha fet esment de Lydia Lozano perquè la col·laboradora en el seu moment va assegurar que Ylenia seguia viva. Aquesta vegada també ha tingut unes paraules: «Que em tingui present cada vegada que es parla sobre aquest tema, ho comprenc i ho respecto».

«Només penso en què jo vaig dir que no volia tornar a parlar del tema. Ja fa anys es va anunciar que Ylenia estava en un convent de Califòrnia. Truqueu als periodistes que han publicat la notícia».

Tot seguit, ha afegit: «No tinc res a dir. Déu em lliuri».

Les últimes declaracions de l'ex de Romina

Al Bano també ha parlat amb el diari 'La Razón'. Tanmateix, ha tornat a carregar contra aquells que han publicat la falsa notícia. Ha exposat: «És una especulació, són uns pocavergonyes».

Molt enfadat, ha confessat: «Que deixin descansar en pau a la meva filla, que va desaparèixer el 4 de gener de 1994. Jo sé on és, amunt i prop de Déu, segurament».

La periodista Alese, que treballa per a la RAI, ha parlat per al programa presentat per Jorge Javier Vázquez. Ha manifestat: «A Itàlia estem convençuts que ella no està viva, com també ho pensa el seu pare. Només Romina Power ha continuat buscant-la».

Alese, però, creu que fins i tot la mare de la jove ha canviat d'opinió en els últims anys. Això sí, de moment, l'artista no s'ha manifestat al respecte.