Una cara de Telecinco, a la vora del precipici: li demanen 300.000 euros

Una nova parella neix al plató de Telecinco: Les seves fotos junts

La mare de Melyssa i el pare de Lola han estat enxampats mentre es mostraven afecte fora de càmeres

Telecinco ha demostrat que sap dominar el món de l'espectacle. És de les poques cadenes que converteixen la vida de qualsevol persona en un contingut atractiu.

Tenen a la seva graella concursos i programes que generen un gran enrenou entre l'audiència i, a més, converteixen a personatges anònims en protagonistes. Aquest és el cas d'alguns familiars dels participants de 'Supervivientes 2021'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Concretament estem parlant del pare de Lola i la mare de Melyssa, que han estat enxampats mentre es mostraven afecte. Un equip de fotògrafs ha estat testimoni d'una íntima trobada que han tingut fora de càmeres.

Hi ha la possibilitat que només tinguin una bonica amistat, però els seguidors del programa asseguren que ha nascut una nova parella.

No seria la primera vegada que un rostre secundari se situa en primera línia mediàtica. La mare d'Aída Nízar va viure una situació molt similar quan la seva filla va tornar d'Hondures.


Ella era l'encarregada de destruir a tots els detractors, i no va trigar a convertir-se en algú imprescindible per a la cadena. Van oferir-li participar a 'Acorralados', un concurs on va demostrar tenir un gran talent davant de les càmeres.

Els directors de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' es van quedar sorpresos amb el seu carisma, així que van contractar-la com a col·laboradora. Durant molt temps va tenir molta presència a Telecinco, però els problemes de la seva filla van obligar-la a abandonar la televisió.Tot i que no hi ha res confirmat, es comenta que Aída Nízar va comportar-se malament quan treballava a 'Sálvame'. Recordem que tenia una secció pròpia anomenada 'Sálvese quien pueda'. Ara bé, ningú ha assegurat que la seva mare deixés la televisió per Aída.

Tot sobre la nova parella de l'estiu

La mare de Melyssa es va guanyar l'afecte del públic des del primer dia que va arribar a Telecinco. Sembla que Jorge Javier Vázquez també li té molt d'afecte, així que li dona molt protagonisme.

Lola està tenint molt de pes dins del concurs, i és per això que el seu pare sovint visita el plató de la cadena. Així doncs, els pares de les concursants coincideixen setmanalment.

Els espectadors estan desitjant que les participants siguin informades sobre aquesta relació. Tothom vol veure com reaccionen, ja que ningú esperava que sorgís una relació tan especial entre ells. Melyssa és un dels personatges més estimats de Telecinco, de manera que el públic adora a la seva mare.

Alguns experts asseguren que tindria un gran recorregut televisiu, ja que té un carisma molt atractiu per a determinats formats. Telecinco sovint prepara per a l'estiu un programa de baix pressupost; intentarà comptar amb ella per al projecte?

'La última cena' està a punt de començar i aquesta nova parella seria el fitxatge perfecte per al concurs culinari. Tenint en compte l'experiència que té la cadena per crear espectacle, és probable que els fessin competir amb Tom Brusse.