Carolina Monje somrient davant d'una porta negra amb la seva mà recolzada en el pom per a obrir-la

Nou revés per a Carolina Monje, exparella d'Álex Lequio: Mor un familiar molt estimat

La qui va ser nòvia del fill d'Ana Obregón comunica la defunció d'un familiar molt estimat

Estan sent uns moments durs per a Carolina Monje. La jove que va ser nòvia d'Álex Lequio ha tornat a haver d'acomiadar-se d'una persona estimada. Des del mort del fill d'Ana Obregón, la dissenyadora s'ha bolcat en els seus estudis i en la seva carrera professional. Tot i haver llançat una nova col·lecció de roba, la catalana no aixeca el cap.

Tan sols un any després d'haver hagut d'acomiadar-se de l'amor de la seva vida, ara la tristesa torna a la vida de Carolina. Ella mateixa publicava en el seu compte d'Instagram l'angoixa que li embargava després de la mort d'un membre de la seva família. Algú molt especial i molt important per a Carolina, i que va ser tot un exemple per a la jove.

La nòvia d'Álex Lequio acomiada el seu avi

La catalana, que encara no s'ha refet del tot de la mort d'Álex, ha hagut de fer front a una altra dura pèrdua. Qui va ser nora d'Ana Obregón ha fet servir les seves xarxes socials per a brindar-li un homenatge al seu avi, mort el passat cap de setmana.

Amb diverses instantànies on surt al costat del seu avi, la jove de 27 anys es desfà en elogis cap a ell. Recordant els bons moments viscuts junts, Carolina reflecteix com de feliç que se sentia al costat del seu adorat familiar.

«El meu avi maco, 'maco de què?'» El meu gran exemple, el meu pilar i el nostre orgull», escriu acompanyant una instantània. «Per sempre avi del meu cor. T'estimo», afegia.

Era la primera fotografia que componia un post sencer dedicat a la figura per la qual sentia devoció i un gran afecte. Un preciós homenatge on l'amor i el respecte han estat presents. «Avi bonic, brilla encara més alt», escrivia anunciant la seva mort.

«Et trobo moltíssim a faltar», afegia sentint l'absència del seu avi. «Per sempre junts en aquest bell pla etern», escrivia, acomiadant-se amb un profund «t'estimo».

Carolina Monje i el seu avi
Carolina Monje anuncia la defunció del seu avi | Instagram

Com era d'esperar, les reaccions dels seus seguidors no han trigat a arribar. Tots lamentaven la pèrdua de Carolina i li enviaven forces i ànims per fer-li més suportable l'absència.

Un dels missatges que més ha destacat ha estat el de Celia Vega-Penichet, cosina d'Álex Lequio. Celia i Carolina sempre han tingut una excel·lent relació que segueixen mantenint malgrat la mort del fill d'Alessandro Lequio.

De fet, Celia va ser un dels suports més grans d'Álex i la comunicació amb la catalana era constant. «Un estel més allà dalt», escrivia. «Els trobem a faltar, però ens cuiden», afegia fent referència també al seu cosí.

Carolina no ha trigat a donar resposta a les seves paraules i responia amb un «moltíssim», acompanyat per una emoticona d'un cor trencat.

Un any d'allò més complicat

La jove dissenyadora va romandre al costat del fill de l'actriu fins a l'últim moment. Després de la seva mort, va decidir tornar a la seva ciutat natal. Allà es va refugiar en la seva família i en els seus amics que han procurat fer tot el possible per tornar-li el somriure.

A poc a poc les reunions i els viatges van anar fent més suportable la pèrdua i va recuperar les forces per centrar-se en la seva feina. Mesos abans de la mort d'Álex, aquest la va animar a impulsar la seva pròpia marca de roba.

Des de llavors s'ha bolcat en la seva carrera com a dissenyadora fent un pas molt important: abandonar l'anonimat. Va obrir el seu compte d'Instagram al públic i allà és on promociona la seva roba i on també exerceix com a model.

Sens dubte ha estat un dels anys més complicats per a la jove, que ha estat capaç de tirar endavant el seu negoci.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.