Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Rocío Carrasco.jpg

Rocío Flores i la seva mare coincideixen a Telecinco: Moments de nerviosisme

La jove ha explicat el que ha passat entre l'emissió de 'Sálvame' i 'Supervivientes'

Els espectadors més espavilats s'hauran adonat d'una coincidència o potser, d'una intencionalitat que es va viure ahir a la tarda als passadissos i platós de Telecinco. Ahir, 'Sálvame' va estrenar la secció de Rocío Carrasco, on va debutar com a defensora de l'audiència. El seu nou espai es va dilatar durant les cinc hores de directe, entrant en plató a les quatre de la tarda.

I romanent allà fins a les nou del vespre, quan Jorge Javier Vázquez va donar pas als informatius. En aquest moment, l'equip de 'Sálvame' coincideix en els passadissos amb els col·laboradors de 'Supervivientes' perquè es preparen per entrar en directe a les deu al plató.

Això va fer que coincidissin en temps i espai Rocío Carrasco amb la seva filla Rocío Flores, qui acostuma a treballar en les edicions de 'Supervivientes: Tierra de Nadie'. Però, la pregunta que tothom es fa és si s'ha pogut donar una trobada entre mare i filla. Una trobada que seria la primera des que s'emetés la docu-sèrie de Rociíto.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sobre aquesta presumpta trobada no s'ha parlat a 'Sálvame' ni tampoc s'ha pogut veure cap mena de prova a les xarxes socials. No obstant això, Marta López va voler preguntar-li a Rocío Flores si hi havia coincidit amb la seva mare pels passadissos i si havien parlat. La jove sí que va admetre que sabia que la seva mare era a Mediaset.

Però no obstant això, va explicar que no s'havien creuat per un simple motiu. Segons ella, Rocío Carrasco entra i surt per una porta que no és la mateixa per la qual entra ella. A 'Sálvame' van explicar que Carrasco entrava a les instal·lacions de Mediaset a través de la porta del personal d'informatius.

Que pel que sembla, t'estalvia creuar totes les instal·lacions de la cadena i et dona accés directe a l'exterior. Gràcies a aquest mètode, Flores no ha tingut l'oportunitat de poder creuar-se amb la seva progenitora. A més, la jove va relatar que si no es produïa aquesta trobada, no era perquè ella no volgués.

Així, va deixar caure que tot es deuria a una sol·licitud de Carrasco i que tindria signat per contracte no trobar-se amb la seva filla a cap part de la cadena. Rocío va dir que no li faria res creuar-se amb la seva mare perquè encara l'estima, però, no obstant això, alguns espectadors s'han adonat que estava mentint.

La mentida de Rocío Flores

Ahir a la tarda, Flores pujava una publicació a les seves xarxes socials on anunciava des d'un tren que ja estava de camí a Telecinco. Això amb motiu de participar en el debat que presenta Carlos Sobera.

En aquesta mateixa publicació afirmava que no li agradaria trobar-se amb la seva mare en els passadissos. Una versió que no encaixa amb les seves últimes paraules en les quals afirma que no li hauria importat veure-la. També Marta López s'ha adonat d'un detall i que pel que sembla no estaria intencionat.

I que d'alguna manera uneix mare i filla. Rociíto ha triat una trena per debutar a 'Sálvame' amb la seva nova secció. Un pentinat que ha copiat la seva filla a 'Supervivientes', lluint també una trena una mica més llarga.

Així mateix, la jove va revelar que no li importa que la gent li digui que s'assembla a la seva mare. I és que li sembla molt maca i que malgrat tot, l'estima i espera poder trobar-se algun dia amb ella. Tanmateix, és una trobada que de moment no es produirà a Telecinco.