Rocío Flores en un plató de televisió

«Jo, encantada»: Rocío Flores sorprèn tothom en parlar de la seva mare

La jove no ha dubtat a esmentar a Rocío Carrasco al plató de 'Supervivientes'

Dimecres a la nit, Rocío Flores es va convertir en protagonista de la gala de 'Supervivientes', on hi va haver acusacions de pressions. I no va ser perquè, com en una altra ocasió anterior, mostrés la seva mala educació i el seu fort caràcter. En aquest cas, ho va ser perquè no va dubtar a parlar de la seva mare, Rocío Carrasco.

Sí, per més estrany que resulti, va fer esment a la dona que li va donar la vida. És més, si es va referir a ella, va ser per a fer-ho de forma positiva. Una circumstància que va deixar als membres del programa i als espectadors realment sorpresos, ja que va resultar ser una cosa inaudita.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La filla d'Antonio David afalaga a la seva mare

Olga Moreno va aprofitar per seguir carregant contra l'ex del seu marit, Antonio David. La seva forma de fer-ho va ser deixant clar que Rociíto no es reconciliarà amb els seus fills, Rocío i David. Ho va fer dient: «mentre estigui una altra persona».

Aquest comentari va fer que el presentador, Carlos Sobera, preguntés a Rocío Flores, que era al plató, a qui es referia la seva madrastra. La resposta d'ella va ser: «És clar que ho sé. Qui sigui, serà, perquè jo no tinc ganes d'esmentar a ningú».

En aquest punt, va decidir prendre protagonisme Marta López, 'amiguíssima' d'Olga i ara també de la fillastra d'aquesta. I ho va fer per dir el nom de la persona a qui responsabilitzen de l'allunyament de Carrasco i dels seus fills: «Jo t'ho dic. És Fidel Albiac».

L'exconcursant de 'Supervivientes', a més, va aprofitar per donar-li rellevància a Rocío i per permetre que 'blanquegés' la seva imatge. Per aquests motius, li va dir: «Vens molt maca avui. No em matis, però et sembles a la teva mare, que avui venia també amb una trena».

Va deixar clar que Rocío Carrasco, que a la tarda s'havia estrenat com a defensora de l'espectador, i la seva filla havien optat pel mateix pentinat.

El més sorprenent de la situació va ser el comentari que va fer la primogènita d'Antonio David. I és que va contestar: «No ho he vist, però m'han dit que m'assemblo molt a ella. És molt maca, així que jo encantada».

La trobada que va poder produir-se entre mare i filla

López, ansiosa de rellevància, va convertir el plató en aquest moment en un programa del cor. Sí, perquè va optar per seguir preguntant a Flores com si es tractés d'una entrevista. Una circumstància que va molestar a molts espectadors del 'reality' i a defensors dels concursants.

En concret, li va dir a la jove que havia estat al mateix temps que la seva progenitora a Telecinco: «Heu tornat a coincidir. Quan t'estàs arreglant, no t'entra nerviosisme en pensar que hi és la teva mare i que la pots veure?».

La resposta que va obtenir va ser: «No, perquè això no passarà. No per mi, perquè si fos així, jo no tindria cap problema».

Marta va continuar en el seu afany de posar gairebé a Rocío Flores 'en un altar'. La seva manera de fer-ho va ser dient: «La gent no em creu quan dic que em diu que no vol que parlin malament de la seva mare. Ella em diu que és la seva mare i l'estima».

Els espectadors del 'reality' reaccionen a les paraules de la neta de Rocío Jurado

Res més produir-se aquesta entrevista 'improvisada' de la qual va ser concursant de  programa a la neta de Rocío Jurado, el públic va reaccionar. Ràpidament, les xarxes socials es van omplir de comentaris donant el seu punt de vista sobre els fets.

Els incondicionals de la jove li van donar suport, com és lògic. Però molts espectadors van arremetre contra ella, per considerar que va mentir afalagant a la seva progenitora, i contra Marta.

I mostra d'això són missatges com ara: «Quin xou el d'avui. Ningú es creu res del que diguin» o «Això és un blanqueig patrocinat per 'Finish'».

Igualment, van publicar altres més durs com: «Quina vergonya el teatre de Marta i Rocío! Tot per deixar a la nena de bona filla. És que em donen ganes de vomitar».

De la mateixa manera, no podem passar per alt que fins i tot hi va haver algun internauta que va recórrer a l'hemeroteca. I ho va fer per rescatar declaracions de la filla d'Antonio David amb les quals va quedar en evidència. I és que en aquestes feia manifestacions com: «Per sort, em semblo al meu pare».