Primer pla de Sofía Cristo somrient

Sofía Cristo denuncia què passa a Telecinco quan critiques Olga Moreno

La col·laboradora ho va explicar ahir durant l'emissió de 'Supervivientes: Tierra de nadie'

Telecinco intenta que en tots els seus debats estiguin representades totes les opinions perquè així els enfrontaments siguin més rics i desitjables per als més que exigents espectadors. Però sembla que des de fa algun temps, la cadena està fent excepcions i no estan aconseguint equilibrar bé la balança amb certes opinions.

Des que aparegués la docu-sèrie de Rocío Carrasco, sembla que els col·laboradors de Mediaset no se senten del tot còmodes en el seu lloc de treball. I és que consideren que a vegades se'ls prohibeix opinar lliurement i ser fidels amb els seus ideals. Una cosa que beneficia per complet a tots aquells que segueixen la línia editorial.

Sense anar més lluny, Miguel Frigenti va confessar fa uns dies que era conscient que gràcies a donar suport a Rocío Carrasco estava treballant més dies a 'Sálvame' que abans. Aquest assumpte s'ha convertit en un problema greu i ahir això es va fer evident al plató de 'Supervivientes: Tierra de nadie'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlos Sobera va donar pas a Sofía Cristo perquè opinés d'un vídeo en què es podia veure a Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores. Des de fa diverses setmanes ha estat força crítica amb el concurs d'aquesta i també sobre la doble moral que té. Parlant de la seva vida, però després molestant-se quan se li pregunta pel tema.

Ahir mateix va denunciar que té la sensació que sempre que opina sobre Olga se sent jutjada perquè la seva opinió no agrada a certes persones. Amb això ha volgut deixar clar que no totes les opinions semblen igual de bé i que encara que estiguis parlant d'un concurs, et dilapiden encara que t'expressis amb respecte.

Per com ho deia Cristo semblava que s'estava referint a Rocío Flores i que també estava en plató. I és que sobre Flores recau l'ombra d'anar vetant a col·laboradors i tertulians que no combreguen amb la defensa cap a Olga i el seu pare Antonio David Flores.

No obstant això, Sofía s'ha vist amb la necessitat de recular i aclarir que aquesta pressió no li arribava per ningú que estigués en aquell plató de televisió. Així deixava la pilota sobre la teulada dels espectadors. Aquests que segurament mai l'han criticat de més per haver atacat a la dona d'Antonio David Flores.

Per la seva banda, Carlos Sobera ha volgut també recalcar que aquesta pressió no s'exerceix en el seu programa, deixant clar que allà tothom opina amb llibertat.

Però, ahir casualment Sofía Cristo va canviar la seva línia editorial i va començar a defensar Olga Moreno. Un canvi si més no curiós quan ja falten no més de dues setmanes de concurs. Potser ara és tard per donar-se compte de les seves preferències pel que fa a concursants.

Els vetats de Rocío Flores

Tanmateix, Rocío Flores insisteix que ella no ha vetat a ningú als platós de televisió. Però cada vegada està més clar que perquè ella assisteixi a la televisió ha de comptar amb la complicitat dels directors de 'Supervivientes'. I és que perquè se senti tranquil·la, els professionals han de romandre a casa.

Així doncs, només pot gestionar amb rostres com el de Marta López. D'altra banda, en aquesta llista de persones vetades es troben Belén Rodríguez, Sofía Suescun o Iván González.

Encara que el nom que més sorprèn és el de Jorge Javier Vázquez, fet que ell mateix admetia sentir-se vetat per la jove. I és que mai ha visitat cap plató en el qual ell es trobés com a presentador.