Mila Ximénez amb un abric i ulleres de sol

Les memòries de Mila Ximénez: «Mai ho vaig entendre»

La col·laboradora coneixia tots els secrets d'Isabel Pantoja i va deixar-los escrits per denunciar la seva actitud

Ha passat menys d'un mes des que Mila Ximénez va deixar-nos per convertir-se en una icona de la premsa del cor. La seva vida podria inspirar a qualsevol director de cinema i ella era conscient que les seves aventures estarien molt ben pagades en un futur.

L'any 2005, molt abans d'haver de fer front al càncer, va deixar escrites les seves memòries. La revista 'Lecturas', revista per a la qual col·laborava, va comprar els drets per poder treure-les a la llum en el moment més oportú.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mila Ximénez mai ha tingut cap pudor en compartir amb el públic certs aspectes de la seva intimitat. Tot i que sempre ha estat molt generosa, encara queden molts secrets que ningú coneix.

Enrique del Pozo, integrant de 'Viva la vida', assegura que Mila va ser capaç de seduir al rei emèrit Joan Carles. Tot i això, la col·laboradora no va acceptar passar la nit amb ell. La forma que va tenir de rebutjar-lo ha estat força comentada, ja que demostra que tractava a tothom per igual.

Molts periodistes han investigat la misteriosa amistat de la col·laboradora amb Encarna Sánchez. Hi ha qui assegura que van tenir una relació sentimental, però tot eren rumors.

La realitat és que Encarna va enamorar-se d'ella per la seva professionalitat i per la seva qualitat humana. No obstant això, l'exdona de Santana mai va accedir a tenir relacions íntimes, únicament es va limitar a col·laborar en el seu programa.

María Patiño ha explicat en més d'una ocasió com va començar la relació entre Mila i Encarna. Segons Patiño, la col·laboradora de 'Sálvame' va demanar-li una entrevista a Encarna, a qui va sorprendre per la seva professionalitat. Així doncs, Sánchez es va quedar meravellada amb ella i li va pregar que treballessin juntes.

La biografia de la col·laboradora està plena de moments que passaran a la història, però també ha estat testimoni de fets molt sorprenents. La seva dilatada carrera professional l'ha situat davant i darrere de les notícies i, per tant, tenia informacions privilegiades de molts famosos.

Isabel Pantoja, la primera víctima

La revista 'Lecturas' anuncia que les memòries de Mila podrien perjudicar a molta gent. Una de les persones que sortiria més malparada és Isabel Pantoja, amb la qual mai va tenir bona relació.

«Personalment no em produeix simpatia i, a més, pertany a un col·lectiu que ha estat a l'ombra de la permissivitat: les folklòriques», va escriure Mila.


«Aquestes han estat protegides com si fossin una espècie en perill d'extinció durant el regnat del general Franco. Com la vídua de Paquirri i ara núvia, o el que sigui, de Julián Muñoz», conclou en les seves memòries.
 

La col·laboradora va manifestar que l'únic atractiu de la propietària de Cantora és haver estat casada amb un torero. Segons ella, la mare d'Isabel Pantoja va parlar amb un bruixot per assegurar-se que l'amor fos etern.

«Va demanar-li a un bruixot que Paquirri deixés a Lolita per la seva filla», assegura. Recordem que el pare de Kiko Rivera estava amb la filla de Lola Flores.

No obstant això, Isabel no va tenir cap inconvenient en trencar la relació. Mila va assegurar que l'amistat ha d'estar per sobre de determinades circumstàncies.

«Semblava una nena tímida de barri que va aconseguir escalar un esglaó social. Mai vaig entendre aquesta unió», va sentenciar.

L'amiga de Jorge Javier mai ha amagat el rebuig que li produïa la cantant i ara entenem el motiu. Mila coneixia com Isabel va arribar fins on està ara i considerava que havia jugat brut.

«Va utilitzar tota mena d'estratègies per apropar-se al torero, que no estava en el seu millor moment després de la seva ruptura amb Carmen, dona a la qual mai va deixar d'estimar».