Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Rocío Carrasco.jpg

«S'ha passat de la ratlla»: Rocío Flores humilia la seva mare Rocío Carrasco

La neta de Rocío Jurado intenta desestabilitzar emocionalment a la seva mare unes hores abans de la seva estrena com a col·laboradora de 'Sálvame'

Unes hores abans que Rocío Carrasco s'estreni com a col·laboradora de 'Sálvame', la seva filla Rocío Flores ha decidit desestabilitzar-la emocionalment.

La filla d'Antonio David Flores ha utlitzat les xarxes socials per humiliar a la seva mare. Per molt que la col·laboradora d'Ana Rosa asseguri que vol mantenir-se al marge, la seva actitud diu tot el contrari.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores no es talla ni un pèl i fa tot el possible per fugar en la ferida que arrossega la seva mare des de fa anys. Amb tot això, és evident que la reconciliació familiar està molt lluny.

L'última humiliació de Rocío Flores a la seva mare

Des que Rocío Carrasco va decidir trencar el seu silenci, la seva filla es va marcar com a objectiu intentar boicotejar les seves declaracions. Rocío Flores s'ha mostrat com la víctima de la història amb el ropòsit de posar en dubte la versió de Carrasco.

No obstant això, en aquesta ocasió ha deixat de banda la seva versió de filla abandonada i ha mostrat el seu costat més venjatiu. Aquesta mateixa tarda, Rocío Carrasco s'estrena en el programa estrella de Telecinco i es preveu un alt percentatge d'audiència.

Els nervis de Rocío estan a flor de pell davant la seva tornada a la televisió i qualsevol contratemps podria acabar passant-li factura. En aquest sentit, la seva filla ha decidit publicar una polèmica fotografia al seu compte d'Instagram.

Fotomuntatge amb Stories de Rocío Flors amb Antonio David i la seva àvia
Rocío Flores assegura que defensa al seu pare i a la seva àvia paterna | Instagram

Amb aquesta fotografia, reivindica públicament l'amor que sent pel seu pare i la seva àvia paterna. Cal recordar que l'àvia de Rocío va ser assenyalada per Carrasco en el documental de Telecinco. De fet, en aquell moment, la filla d'Antonio David va compartir una imatge en què agafava la mà de la seva àvia sota el lema 'Matriarcado'.


Ara, la 'influencer' repeteix amb una fotografia on surt amb la seva àvia i el seu pare. Per si no n'hi hagués prou, ha escrit: 'El meu heroi'.

Un posicionament ferm

Rocío Carrasco va aconseguir trencar el seu silenci després de 25 anys. El seu testimoni va aconseguir commoure a gran part de l'audiència que va seguir al detall la seva història. Però no va aconseguir estovar el cor de la seva filla.

Incapaç de sentir empatia davant el sofriment de la seva mare, Rocío Flores s'ha mantingut ferma i ha negat en tot moment les declaracions del documental.

No obstant això, el que més ha cridat l'atenció és que segueixi defensant al seu pare. Ha evitat fer declaracions davant els mitjans de comunicació, però en més d'una ocasió ha afirmat que defensa al seu pare. 

L'única via per a una reconciliació és que Rocío Flores s'allunyi del seu pare, però no està disposada a fer-ho.

Rocío Flores està segura que Antonio David necessita el seu suport per tirar endavant. Ja ho vam veure a 'GH VIP' quan Rocío va assegurar que «s'ho devia» i va actuar més com una mare que com una filla.

És per això que es veu incapaç de qüestionar la versió del seu pare. Per a ella, l'exguàrdia civil és el més important de la seva vida i mai li donarà l'esquena.