Mila Ximénez a Sálvame

Després de l'adeu de Mila Ximénez: Es lloga per un dineral la casa on va morir

Alba Santana ha decidit llogar la casa de luxe de la seva mare per 3.500 euros mensuals

L'herència de Mila Ximénez s'ha convertit en un dels temes més comentats de la premsa del cor. Asseguren que la col·laboradora guanyava molts diners amb les seves intervencions televisives, però no va posar molta obstinació a crear un gran patrimoni.

Era propietària d'una col·lecció de moda envejable: bosses de disseny, vestits de marca, sabates de luxe i joies. En més d'una ocasió va comentar que estava pensant a invertir en maó, però no s'ha revelat si finalment va fer-ho realitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara bé, sabem que va acumular una gran fortuna en els seus comptes bancaris, quantitat que podria seguir augmentant després de la seva mort. La seva filla Alba ha estat nomenada hereva universal, així que té el patrimoni en les seves mans.

Afortunadament la seva vida econòmica sempre ha estat força estable, de manera que Alba no necessita vendre la casa que va comprar la seva mare. 

Un any abans de marxar de Sevilla, va decidir comprar un pis en una de les millors zones de Madrid. De fet, era veïna d'Ana Rosa Quintana, que ha revelat que tenia molt bona relació amb Mila.

L'immoble gaudeix d'unes condicions envejables: té 204 m², piscina comunitària, quatre habitacions i un ampli saló. Alba ha decidit llogar-lo durant una temporada per 3.500 euros mensuals.


La urbanització compta amb un bonic parc infantil, motiu pel qual va decidir comprar l'habitatge. Estava il·lusionada amb el fet que els seus nets, Victoria i Alexander, estiguessin el més còmode possible quan viatgessin a Espanya.

L'últim estiu el van passar a Marbella, ciutat en la qual Mila Ximénez va brillar més que ningú. Allà va relacionar-se amb la classe alta i va anar a les millors festes que se celebraven en els anys 90.

Diversos famosos tremolen perquè Mila tenia molts secrets guardats

Alguns companys de la col·laboradora també podran gaudir de la seva herència, com Kiko Hernández o Jorge Javier. El primer ha rebut un quadre molt especial i el segon s'ha quedat amb un abric que li recordava molt a ella.

El presentador ha confessat que li està costant molt esforç superar la mort de la seva amiga. «Segueixo sentint el seu riure», va revelar al plató de 'Sálvame'.

Alba Santana va prometre a l'equip de Telecinco que viatjaria a Espanya per assistir als homenatges de la seva mare. Després de la seva mort, Mila s'ha convertit en una icona i el públic vol saber tots els seus secrets.

La revista 'Lecturas' ha decidit treure a la llum les memòries que va escriure Mila l'any 2005. La seva impecable trajectòria l'ha convertit en testimoni d'esdeveniments que estan a punt de veure la llum.

La primera damnificada ha estat Isabel Pantoja, a qui acusa d'haver-se aprofitat de Paquirri. Assegura que la senyora Ana, la seva mare, va parlar amb un bruixot perquè el torero s'enamorés de la seva filla.

Va escriure aquests fets en una època en la qual no tenia bona relació amb Isabel Pantoja. Ningú coneix el motiu d'aquesta enemistat, però sempre s'ha rumorejat que competien per un mateix lloc: l'afecte d'Encarna Sánchez.

No obstant això, Mila Ximénez no estava interessada en res més que una simple amistat amb Encarna. En una de les seves entrevistes va confessar que la periodista va intentar intimar amb ella, però ella es va negar i Encarna va convertir la seva vida en un infern.

Les vivències de la col·laboradora són el terror de molts famosos del nostre país. Abans de morir ho va deixar tot escrit, així que cap d'ells es lliurarà.