Fotomuntatge de Laura Fa i María Patiño

Els fans de 'Sálvame' prenen partit per l'esbroncada entre Laura Fa i María Patiño

Laura Fa denúncia la manera en què María Patiño ha tractat el cas de violència de gènere de Rocío Carrasco

Laura Fa i María Patiño han protagonitzat un enfrontament a 'Sálvame'. Aquest dimecres, 14 de juliol, Rocío Carrasco ha estrenat la seva nova secció 'Hable con ella' i ha incendiat el plató. Amb tot això, Laura Fa ha estat 'trending topic' a Twitter i ha rebut l'afecte dels seus seguidors.

Tot ha començat quan Patiño ha confessat que està disgustada per un article que ha escrit Laura Fa a la revista 'Lecturas'. «Ahir, veient 'Sálvame', María Patiño i Kiko Matamoros em van posar els nervis de punta», assegura en l'article.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Em sembla un article trampós. Si parlem de violència de gènere, estic d'acord amb Rocío. Que em portis la contrària m'és igual, però no tolero que et posis per sobre de mi com a dona».

«A mi, lliçons, cap. No ets ni més dona ni més lliure que jo», ha sentenciat Patiño, molt cabrejada per l'actitud de la seva companya.

Laura Fa ha intentat justificar el seu article i ha assegurat que és «totalment injusta» amb ella. A més, ha assegurat que el que vol és «gent per sota. Amb mi no et posis així de violenta».

«María, no et posis així de violenta amb mi», ha demanat. Tot i això, la presentadora de 'Socialité' no s'ha tallat ni un pèl i ha respost el següent. «No et facis la víctima».

Laura Fa abandona el plató de 'Sálvame'

Després d'aquests moments de tensió, Laura Fa s'ha trencat i ha deixat el programa per uns minuts. Al seu torn, ha seguit parlant amb Jorge Javier Vázquez.

El presentador li ha preguntat si creu que els seus companys la tracten com algú «de segona». «Sí, crec que aquí soc una secundària, però no tinc problema en això, cadascú té el seu paper i em sembla bé. En les pel·lícules hi ha papers protagonistes, secundaris i de farciment», ha assegurat Laura Fa.

«Em molesta que Lydia Lozano i María Patiño siguin tan injustes, però em fa més mal per part de María. S'ho pren com una cosa personal. No tinc res contra ella, parlo de la seva feina, de com ha tractat el cas de Rocío Carrasco».

«Els que estàvem del seu costat hem estat més sols, encara que no ho sembli», ha sentenciat abans de tornar al plató. Malgrat tot, ha continuat criticant la forma d'actuar de la seva companya per no voler escoltar-la.

Tanmateix, la veterana col·laboradora de Telecinco no s'ha tallat ni un pèl. «És una mentidera. Si hi ha algú que ha donat suport a Laura des que ha arribat a aquest programa he estat jo», ha confessat Patiño.

«Sento moltíssim no haver tingut la formació necessària per veure des del principi el que Rocío denunciava, ho sento. He posat tot de la meva part i ho he reconegut», lamenta. «Sembla que et dec un homenatge per això, quant fa que no em dones suport?», ha preguntat Laura Fa.

El suport dels seus seguidors

Els seguidors del programa han volgut deixar missatges de suport per a Laura. «Laura ha estat meravellosa, posant a María Patiño al seu lloc, bravo per Laura Fa, l'ha enfonsat», és un dels tuits que s'ha pogut llegir.