Rocío Flores en un plató de televisió

Les exigències de Rocío Flores revolucionen Telecinco: la filla de Rociíto es planta

La jove s'ha plantat i ha amenaçat de deixar el seu lloc de col·laboradora

Rocío Flores té molt clar que hi ha certes coses per les quals no està disposada a passar, i una d'elles és que li treguin constantment el tema de la seva mare. La jove ja ha declarat per activa i per passiva que ella només ve als platós a pronunciar-se sobre el pas d'Olga Moreno per Hondures.

Just per això, li molesta que constantment li preguntin sobre la seva vida privada i el conflicte familiar, ja que la posen en un autèntic compromís. I coincidint amb l'estrena de Rocío Carrasco com a defensora de l'audiència a 'Sálvame', la jove ha tornat a plantejar les seves exigències.

Si en alguna cosa coincideixen mare i filla, és que ara que les dues treballen a Mediaset, volen evitar com sigui una incòmoda topada pels passadissos. Per això compten amb l'ajuda de la mateixa cadena, que ha portat a terme una elaborada estratègia amb la qual controlen les entrades i sortides.

Així i tot, sembla que això no és suficient, ja que la situació sembla haver superat la filla d'Antonio David, qui no aguanta que li posin més imatges de la seva mare.

«Durant els 12 episodis que va tenir la docu-sèrie de Rocío Carrasco ella no va voler parlar. Ara, tampoc vol estar present durant els vídeos que emetrem del seu retorn a plató de 'Sálvame'», informava Joaquín Prat.

Rocío Flores posa en un seriós compromís a Telecinco

D'aquesta manera, la jove optava per abandonar el seu lloc com a col·laboradora abans d'hora. Una condició que li hauria imposat als directors per seguir treballant.

Rocío no ha volgut dir adeu de manera definitiva a aquesta gran oportunitat laboral. Des que fa uns mesos s'estrenés a 'El programa de Ana Rosa', la filla de Rocío Carrasco ha presumit de mantenir una gran relació amb els seus companys de treball.

Però això no implica que estigui disposada a suportar certes situacions. Encara que, això sí, ha manifestat novament la seva intenció de voler parlar amb la seva progenitora i posar fi a la guerra.

Aquesta no és la primera vegada que la neta de 'la més gran' treu a la llum el seu caràcter, i de fet ja s'ha encarregat de vetar diversos col·laboradors. Entre ells Jorge Javier Vázquez, amb qui no ha tornat a coincidir a plató, o Belén Rodríguez, que denuncia no haver tornat a treballar per culpa seva.

En el passat, el presentador de 'Sálvame' i Rocío Flores van tenir molt bona relació. De fet, ell la va acompanyar durant el seu debut televisiu a 'GH Vip' i sempre l'ha tractat amb molt afecte. No obstant això, des de l'emissió del documental de Rocío Carrasco la seva relació s'ha deteriorat moltíssim.

Encara que Jorge Javier s'ho ha pres amb humor en tot moment: «Ve demà?», preguntava a la direcció del programa al començament de 'Supervivientes'. «Doncs llavors jo no vinc», feia broma.

«Si ve ella, llavors no venim ni tu, ni jo», li deia entre rialles a Belén Ro. «Jo a la nena encara no l'he gaudit des que va començar 'Supervivientes', a veure si es passa un dissabte... Ui, un dissabte! Bé sí, al 'Deluxe'».

I no perdia oportunitat per retreure-li a Rocío que li semblava molt greu «que una col·laboradora que es guanya la vida amb els realities, la desconvoquin de la nit al dia per mer capritx».

L'enfrontament entre la tertuliana i la filla de Carrasco no ha fet més que empitjorar al llarg de les últimes setmanes. Rocío arribava fins i tot a exigir l'acomiadament de Belén en un rampell.

«Des que Rocío Flores va demanar el meu acomiadament, no he tornat a 'Supervivientes'», lamentava la tertuliana. Segons sembla, la jove fa i desfà al seu gust, i aquest no és l'únic tracte de favor que ha rebut.

«Va amb el seu representant, és a l'única a la qual deixen anar amb representant, a Telecinco només hi ha un representant per allà, el de la nena de 25 anys».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.