Mila Ximénez agafada de la mà de la seva filla Alba Santana

Alba Santana, filla de Mila Ximénez, a la picota: «Que es mori el cabr*»

La jove ha de resoldre els problemes judicials de la seva mare

Alba Santana s'ha convertit en un dels personatges més buscats després de la mort de Mila Ximénez. La seva mare ha deixat molts comptes pendents i ha de ser ella qui solucioni tots els problemes.

Fa molt de temps que va perdre el contacte amb el seu progenitor, el campió de tenis Manolo Santana. I tot perquè la col·laboradora mai va perdonar al seu exmarit que es desentengués de la jove i va carregar durament contra ell més d'una vegada.

Alguns periodistes posen nom i cognoms a la veritable responsable del drama: Claudia Rodríguez, dona de l'esportista. Asseguren que el manté allunyat de tota la seva família per apropiar-se del seu milionari patrimoni.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Hem de deixar clar que tot són rumors, ja que ningú ha pogut demostrar que la colombiana no estigui realment enamorada de la seva parella. De fet, afirmacions com l'anterior van fer que prengués accions legals contra determinats tertulians.

La sevillana i alguns dels seus companys de 'Sálvame' van rebre una demanda per haver comès un suposat delicte d'intromissió a l'honor. I, si el procés no ha desaparegut després de la seva mort, és perquè es tracta d'una causa civil.

L'herència de Mila Ximénez porta implícita aquest procediment que podria traduir-se en desenes de milers d'euros. Tot i que l'escriptora va amassar una gran fortuna, caldria restar-li aquesta quantitat en el cas que el jutge consideri que és culpable.

La cronista Ángela Portero garanteix que Claudia Rodríguez ha de prendre una elecció de vital importància. Per tant, ha de decidir si la seva fillastra s'oblida del problema o si torna a Espanya per solucionar l'assumpte.

La demanda que podria dinamitar l'herència

El jutge no ha dictat sentència, encara que hi ha moltes possibilitats que la tertuliana sigui condemnada. Va fer declaracions que van atemptar contra la intimitat del seu exmarit, fins i tot el va insultar greument en diversos programes.

«Que es mori el cabr*, és la pitjor persona que he conegut. Les seves malalties m'importen quatre merdes», va comentar sense cap pudor.

Alba Santana sempre ha tingut un comportament molt diferent del de la seva mare, ja que mai ha volgut formar part del món del cor. És cert que ha concedit alguna entrevista, però mai ha parlat malament del seu progenitor.

El tenista no coneix als seus nets, Victoria i Alexander, però la filla de la sevillana no li guarda cap rancor. S'ha criat amb ell perquè la seva mare no tenia diners per mantenir-la, així que quan era petita li tenia un enorme respecte.

Mila Ximénez tenia una postura molt diferent, ja que considerava que la seva exparella humilia a alguns dels seus familiars amb determinats gestos. Únicament té ulls per a Claudia Rodríguez, una dona qüestionada per gran part del públic.

Recordem que Manolo Santana va ser un dels millors professionals de la seva època, així que ha amassat un gran patrimoni. Per això, la seva última dona sempre ha hagut de lluitar contra el rumor que únicament estava interessada en els diners.

No obstant això, ningú pot negar que és ella qui s'està fent càrrec de les seves cures en els últims anys. Hi ha qui assegura que el seu estat de salut és molt delicat, encara que els seus amics intenten demostrar el contrari.

Álex Corretja va publicar un vídeo del seu company jugant al tenis per ressaltar que als seus 83 anys estava en perfecta forma. Una cosa que no quadra amb les últimes imatges que es van emetre d'ell, on amb prou feines es podia moure per si mateix.

Els col·laboradors de 'Sálvame' haurien d'estar preocupats. I és que l'esportista ha recuperat la seva fortalesa i, per tant, no seria estrany que reprengués les causes que té pendents.

Molts tertulians van ser molt durs amb ell, ja que consideraven que en el passat va ser injust amb la sevillana. I, de fet, no seria la primera demanda que perd el programa. Així doncs, quants diners estaran en joc aquesta vegada?