Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc

Sara Carbonero ja té nòvio nou: el germà d'una cantant famosa

La periodista sembla que ha tornat a trobar l'amor després de separar-se de Casillas

El mes de març, Sara Carbonero i Iker Casillas van prendre la decisió de posar punt final al seu matrimoni. Ho van fer públic mitjançant un comunicat a les xarxes socials. Comunicat que va deixar clar que se seguirien estimant i recolzant, entre altres coses, pels dos fills que tenen en comú: Lucas i Martín.

Des de llavors hi ha hagut rumors de tota mena sobre ells, i fins i tot s'ha parlat d'una reconciliació. Però sembla que no és així. I és que avui s'ha donat a conèixer que la periodista ha tornat a trobar l'amor.

L'afortunat és el germà de la cantant Estrella Morente. Un jove que és cantaor flamenc i a qui se'l coneix amb el nom artístic de Kiki Morente.

La notícia de la nova relació de la periodista

La revista 'Semana' avui ens ha sorprès amb la bona nova sentimental de Sara Carbonero. Aquesta apareix a la portada amb una fotografia amb el següent titular: «Enamorada de nou».

Pel que sembla, la periodista és molt feliç amb Kiki Morente, cantaor conegut per ser germà d'Estrella i fill del desaparegut Enrique Morente.

Segons explica aquest mitjà, la parella fa aproximadament dos mesos que surten, i l'enamorament 'a primera vista' va sorgir quan una amiga en comú els va presentar. És més, la relació sembla que va de debò, ja que tant ell com ella estan molt integrats al cercle de l'altre. Així, sembla que ell ja l'ha presentat a la família i ella, per la seva banda, ha fet el mateix amb el seu grup d'amigues.

De moment, aquesta és la informació que es coneix sobre la nova relació, que ha arribat en un bon moment per a la toledana. Sí, perquè, tot i la separació, es troba molt feliç amb els seus fills i gaudeix d'una etapa positiva a nivell laboral. I és que està encantada amb el seu programa a Radio Marca i amb l'èxit de la seva marca de moda, Slow Love.

 

Què se'n sap, de la nova parella de la presentadora?

Kiki es dedica a la música, pertany a una important saga flamenca i té 31 anys. És el tercer dels fills d'Enrique Morente i Aurora Carbonell i va sentir molt aviat la 'crida' de la música. Sí, perquè amb només 10 anys va començar a tocar la guitarra i a estudiar al conservatori.

En 2017 va llançar el seu primer disc, Albayzín, compost per cançons com 'Bulería' o 'Fandangos de Huelva'.

Actualment, està centrat en la seva faceta com a cantaor flamenc. Bona mostra d'això és que el 21 de juliol actuarà al V Festival de la Guitarra de Granada. Una cita en què compartirà escenari amb un dels seus amics més estimats, el net de Juan Habichuela.

Per ara, ni Sara Carbonero ni el Kiki Morente han confirmat o desmentit la informació. Caldrà esperar per sortir de dubtes.

Això sí, si finalment fos cert que estan junts, serien la parella de l'estiu i quedaria palès que ja no hi ha marxa enrere amb Iker. Sí, es demostraria que, definitivament, Sara i el seu ex han pres camins separats. Tant és així que hi hauria la possibilitat que molt aviat ell també ens sorprengués amb un nou amor.

L'exporter sembla que està solter, però la veritat és que, després d'anunciar la separació, van sorgir molts rumors al respecte. Se'l va acusar d'haver estat infidel a la periodista durant el matrimoni i se li va atribuir una relació amb Sara Denez, una cantant malaguenya que va negar la notícia a les xarxes socials.