Mila Ximénez col·laborant a Sálvame

Assenyalats per Mila: Els companys de 'Sálvame' que s'han quedat sense res

Mila Ximénez va fer distinció entre els col·laboradors de 'Sálvame' i només va voler deixar detalls de valor per a Kiko Hernández, Belén Esteban, Jorge Javier Vázquez i María Patiño

Mila Ximénez va morir el passat 23 de juny després de lluitar durant un any contra un càncer de pulmó. La seva família i companys de 'Sálvame' no van dubtar a retre-li un homenatge amb diversos programes especials. Tots ells asseguren que malgrat el seu fort caràcter, es feia estimar.No obstant això, la col·laboradora no tenia el mateix afecte ni la mateixa amistat amb tots els col·laboradors del programa. 

Per aquest motiu, va voler deixar uns detalls per aquells companys que sí que han estat els seus amics, deixant de banda la resta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els companys de la col·laboradora que sí que han rebut el detall

En els seus últims dies de vida, Mila Ximénez va deixarho tot preparat. Així, per exemple, va informar a la seva família que volia deixar alguns regals per als seus companys de 'Sálvame'.

Durant aquests dies els seus familiars s'han encarregat de netejar la casa de Mila. És per això que la premsa ha descobert quins han estat els regals que han rebut els col·laboradors.

Tal com han fotografiat els paparazzis, a Kiko Hernández li ha regalat un quadre cubista de gran valor. Exactament es tracta d'una pintura, en la qual està representada una dona nua, que pertany a l'artista equatorià Oswaldo Guayasamín.

D'altra banda, també va voler deixat un detall per a Belén Esteban. Els paparazzis han fotografiat un sobre en què apareix el seu nom, però es desconeix el seu contingut. Els rumors indiquen que podria contenir una joia o una carta amb fotografies.


Segons s'ha publicat, també hauria deixat alguna cosa per a María Patiño, una de les seves grans amigues, però es desconeix el què.

Quadre d'Oswaldo Guayasamín que Mila Ximénez ha deixat en herència a Kiko Hernández
Belén Esteban i Kiko Hernández han rebut regals de Mila Ximénez | GTRES

De moment, aquesta és la informació que es té sobre els regals que Mila Ximénez hauria fet a alguns dels seus companys de Telecinco. No obstant això, segur que no són els únics. Tenint en compte la relació que mantenia amb Jorge Javier, Terelu i Raúl Prieto, segur que a ells també els va deixar alguna cosa.

Així doncs, ha deixat molt clar quins eren els seus col·laboradors preferits. Però això no vol dir que no tingués bona relació amb Lydia LozanoPaz Padilla, Rafa Mora, Anabel Pantoja o Víctor Sandoval. Segur que tots aquests, encara que no han rebut cap detall, es queden amb l'afecte que els va donar.

La col·laboradora i el llegat a la seva família

Mila també va pensar en els seus familiars. A la seva filla li ha deixat un important capital, alguna propietat, joies de gran valor i, fins i tot, un gran retrat de les dues juntes. Mila desitjava que Alba tingués el retrat i va encarregar que s'enviés a Amsterdam.  

També va deixar objectes per als seus germans. Precisament la premsa ha fotografiat alguns estris que són per a la seva germana Encarna. En les caixes s'ha pogut veure com a destinació Granada, que és la ciutat on viu Encarna.

Abans de morir, Mila havia organitzat un viatge perquè tota la família es reunís. Lamentablement, no podrà assistir-hi, però el seu germà Manolo assegura que Mila va demanar que gaudissin sense ella.