Ana Rosa Quintana a interromput les vacances per a acomiadar-se d'un amic i company de professió

Ana Rosa interromp les vacances per a dir l'últim adeu a un amic

La periodista ha acudit al tanatori per a acomiadar-se d'algú molt especial per a ella

Fa uns dies, Ana Rosa Quintana va marxar de vacances. Aix doncs, com sol fer sempre en aquestes dates, es va acomiadar dels espectadors del seu programa fins al setembre. I és que cada any gaudeix de dos mesos de relax amb el seu marit, Juan Muñoz, i els fills que té amb aquest, Joan i Jaume.

No obstant això, aquesta vegada ha hagut d'interrompre aquest descans. Ho ha fet per acomiadar-se d'un amic molt proper que acaba de morir. Ens referim a un dels periodistes més estimats i guardonats del nostre país: Tico Medina, de 86 anys.

La presentadora dona l'últim adeu al periodista andalús

Aquest dilluns Tico va morir a conseqüència d'una insuficiència cardíaca. La mort del granadí ha generat una gran tristesa al món del periodisme. Sí, perquè ell havia estat un dels professionals pioners d'aquest país.

L'andalús va ser i és un referent de la televisió i de la ràdio, i també destacava per les seves qualitats com a entrevistador. Això sense passar per alt que també va sobresortir pel tarannà, la simpatia i  la proximitat que el caracteritzaven.

Hi havia molts companys de professió i famosos que l'estimaven, i molts li han volgut donar l'últim adeu. Per això van acudir al tanatori madrileny de San Isidro. Entre aquests, hi havia José María García, Jaime Peñafiel o el pare Ángel.

La presència que més va sorprendre va ser la d'Ana Rosa Quintana, ja que feia uns dies que havia començat les vacances. Però no va dubtar a anar al tanatori, acompanyada del seu marit, per a donar el condol a la família de Tico, que va ser un gran company i amic seu, a més d'una icona del periodisme.

Amb aspecte seriós i amb els ulls ocults sota ulleres de sol, va arribar a la capella ardent del braç del seu marit. Va obviar fer declaracions al respecte, però estava clar que la mort de l'andalús l'havia afectat molt.

Ana Rosa Quintana a l'enterrament de Tico Molina el 5 de juliol de l'2021
Ana Rosa Quintana arribant al tanatori per a acomiadar Tico Medina | GTRES

 

La periodista i el seu necessari descans estival

Després d'aquesta aturada obligada de les vacances, Ana Rosa Quintana continuarà descansant després d'una temporada complicada. I és que durant la mateixa ha rebut més crítiques que mai per no ser imparcial en els temes polítics. És més, també ha viscut molta tensió amb companys de cadena per la seva postura sobre la sèrie documental de Rocío Carrasco.

Situacions a les quals cal afegir els comentaris en contra que ha rebut per fitxar Rocío Flores com a col·laboradora.

Això sí, tot i els durs mesos que ha viscut, ha aconseguit que el seu programa tanqui la temporada amb la quota de pantalla més alta dels últims sis anys. Així mateix, ha aconseguit mantenir-se com a 'reina dels matins'.

Per aquest motiu, ara aprofita per recarregar energia amb el seu marit i els seus fills petits. Unes vacances que, com és habitual, passarà majoritàriament a la casa que té a l'exclusiva urbanització gaditana de Sotogrande, a San Roque. Allà, possiblement, la visitarà el seu fill gran, Álvaro Rojo, i la dona d'aquest, Ana Villarrubia.

La seva família farà que s'oblidi de la feina durant aquests dos mesos i l'ajudarà a agafar forces per a afrontar la nova temporada a partir del setembre. Temporada que es presenta molt dura.

I no només ho diem perquè possiblement torni a estar al punt de mira pel tractament que fa de l'actualitat política. Ho manifestem, també, perquè tindrà com a companya de cadena algú a qui ha posat molt en dubte. Parlem de Rocío Carrasco, que acaba de fitxar per 'Sálvame'.