Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid

Els fans de 'Sálvame', contra Paz Padilla: «És molt dolenta»

Paz Padilla assegura que mai ha criticat a Rocío Carrasco i els teleespectadors carreguen contra la presentadora per la seva actitud

Davant la imminent arribada de Rocío Carrasco a 'Sálvame', Paz Padilla està en el punt de mira. Cal recordar que la presentadora va carregar durament contra ella per la polèmica que va desencadenar amb el documental. «Tinc una conversa pendent amb Paz», ha assegurat Rocío.

«Ella també ho està passant malament, sé que no està bé», afegeix fent referència al dol per la mort de la seva mare i el seu marit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.D'aquesta manera, la mare de Rocío Flores està disposada a solucionar el conflicte. Amb tot això, aquest dimarts, 6 de juliol, Paz ha pogut escoltar les declaracions de la seva nova companya.

Paz s'ha posat a la defensiva i s'ha dirigit directament a Kike Calleja: «Em pots enumerar, si us plau, les coses dolentes que he dit d'ella?».


Paz Padilla es desentén de l'enfrontament amb Rocío Carrasco

Amb l'ambient de 'Sálvame' caldejat, Paz Padilla ha defensat que la seva situació personal no interfereix en el seu treball. «Estic travessant un moment de dol, però això no té res a veure amb la meva professió».

A més, la presentadora ha assegurat que no sap a què es refereix Rocío, ja que considera que no ha parlat malament d'ella. «L'única cosa que m'agradaria és que ella fos feliç, que trobi la pau i recondueixi la seva vida», ha manifestat Paz. «Que sigui feliç ella i la seva filla».

D'aquesta manera, Paz s'ha desentès de les acusacions que va fer mesos enrere. Recordem que va insinuar que Rocío és «mala mare». A més, sobre la pallissa que va rebre Rocío, va dir que és «cosa de nens» i va posar en dubte el seu testimoni.

Els espectadors carreguen contra la presentadora

Com era d'esperar, els teleespectadors s'han sorprès amb les paraules de Paz. Així doncs, han volgut manifestar-se a les xarxes socials. Han afirmat que Paz és una cínica i que només té memòria quan li interessa.

La presentadora ha preferit renegar dels seus comentaris cap a Rocío per no enfrontar-s'hi directament i donar la seva opinió. Som esclaus de les nostres paraules i els usuaris de les xarxes socials s'han encarregat de recordar totes i cadascuna de les seves crítiques.

Risto Mejide també va rebre crítiques

D'altra banda, recordem que fa uns mesos va carregar contra la cadena després del seu acomiadament de 'Got Talent'.


A més, va posar en el punt de mira a Risto Mejide per treure a la llum la farsa de la bio descodificació. Una tècnica que ha utilitzat la presentadora per superar la mort del seu marit i que promociona en el seu llibre i en les seves xerrades. Tot i això, va demanar perdó a Risto assegurant que «m'havia expressat malament».L'andalusa té clar el que representa per a la cadena que Rocío Carrasco formi part del seu programa. En aquest sentit, ha preferit empassar-se les seves paraules i fer un pas enrere negant les seves crítiques. «Si necessita parlar amb mi, jo encantada», ha assegurat la presentadora.