Mila Ximénez agafada de la mà de la seva filla Alba Santana

Beatriz i Manuel, els desconeguts germans d'Alba, la filla de Mila Ximénez

Els tres germans s'han reunit dies després de la mort de Mila Ximénez

Alba Santana segueix suportant el dol per la pèrdua de la seva mare el millor que pot. Tot i haver passat ja dues setmanes des de la mort de Mila Ximénez, la jove segueix recuperant-se d'aquesta ferida profunda que li ha deixat la mort de la col·laboradora.

La mare d'Alexander i Victoria segueix en duel després d'acomiadar a la periodista i en els últims dies se l'ha vist per Madrid. Aprofitant que ha hagut de tornar a la capital per complir amb algun assumpte legal, la jove s'ha reunit amb els seus germans paterns.

És sabut que la filla de Mila té una gran relació amb els seus germans Beatriz i Manuel. En aquest cas, la jove ha decidit quedar per dinar amb ells en un local amb terrassa al centre de la ciutat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, la primera dona del seu pare, Fernanda Dopeso, també va assistir a aquest esdeveniment familiar a Madrid. La filla de Manolo Santana s'ha volgut envoltar dels seus i els seus germans també han estat un gran suport per a la jove.

El pla familiar per a retrobar-se amb els seus germans

Els tres van estar molt còmodes durant tot el menjar. Segons s'aprecia en les fotos preses per una coneguda agència de premsa, es van donar nombroses mostres d'afecte. Són moments molt delicats per a la filla de Mila i que se senti acompanyada per la seva família segur que li fa bé.

Aquest pla improvisat ha estat un cop d'aire fresc per a Alba Santana. I és que encara no es fa a la idea que ha perdut la seva mare. Tots els seus familiars han estat al costat d'ella en aquests durs moments, inclosos els seus oncles, amb els quals manté una gran relació.

Després de dinar d'aquest diumenge a Madrid, els quatre acompanyants van anar en un cotxe i van deixar a l'Alba, acomiadant-se de la jove amb una emotiva abraçada.

La filla de la col·laboradora va tornar fa ja uns dies a Amsterdam, ciutat on viu amb el seu marit i els seus fills. Fins a aquest lloc va emportar-se les cendres de la seva mare. Un exprés desig que la periodista i escriptora tenia per estar al costat dels seus éssers estimats.

La sevillana va revelar a la seva família les seves últimes voluntats. I entre aquestes es troba que les seves cendres reposessin a Amsterdam, la ciutat en la qual tant va gaudir amb els seus nets.

Alhora, Mila no tenia dubtes sobre a qui volia deixar les seves pertinences. Així les coses, durant la mudança vam poder apreciar que en cadascuna de les caixes hi havia un cartell amb un nom. I hi havia un nom comú a moltes d'elles i era la paraula 'Holanda'.

Les primeres paraules d'Alba després de la mort de la seva mare

Avui dia, encara recordem les emotives paraules que la jove va dedicar a la seva mare davant els mitjans presents al tanatori madrileny. Encara que sempre ha intentat estar lluny del focus mediàtic, Alba sabia des d'un principi a què es dedicava la seva mare. Per això, va voler agrair l'interès que van tenir els mitjans allà congregats per l'estat de salut de l'andalusa.

«Tinc una miqueta més de força que ahir. Donar-vos les gràcies a tots per la vostra atenció, el respecte i per l'afecte que li heu tingut sempre», confessava la filla de Manolo Santana.

«Encara que de vegades s'enfadava, sabeu el molt que us estimava en el fons. Jo em quedo amb tots els bons records que ella m'explicava amb vosaltres», explicava, embargada per l'emoció, un dia després de la mort de la periodista.