El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

Jorge Javier Vázquez no es talla amb Rocío Flores: «Molt freda, zero empatia»

El presentador ha estat molt crític amb la filla d'Antonio David

Jorge Javier Vázquez, en tot moment, ha deixat clara la seva postura en contra de Rocío Flores. Especialment, després de conèixer a fons el testimoni de la mare d'aquesta, Rocío Carrasco. I també després de veure que la jove, malgrat tot allò que ha explicat la seva progenitora i de les proves que ha mostrat, segueix donant suport al seu pare (Antonio David).

El presentador ara ha tornat a carregar contra Flores. Ho ha fet en una entrevista on ha parlat de diversos temes d'actualitat i interès.

El presentador posa en dubte l'actitud de la jove Flores

Jorge Javier Vázquez portarà a escena, del 23 al 25 de juliol, l'obra teatral 'Desmontando a Séneca' al Teatre Tívoli de Barcelona. Obra que ha procedit a presentar als mitjans de comunicació del país.

Després d'aquesta roda de premsa ha atès els periodistes de manera individual. I això ha permès que se li preguntin sobre altres assumptes. Així, tal com recull la revista 'Lecturas', no ha dubtat a parlar sobre Rocío Flores.

Sobre aquesta jove, que s'ha negat a coincidir amb ell al plató de 'Supervivientes', ha estat molt contundent. En concret, ha manifestat: «No m'ha agradat l'actitud que ha tingut aquests últims mesos. Jo a aquesta Rocío no la conec».

A més, ha afegit: «Jo entenc perfectament a Rocío Carrasco. He vist ara la seva filla i ha mostrat zero empatia cap a la seva mare. Per això entenc que no vulgui tenir ara relació amb ella, perquè seria tornar al d'abans».

«Sí, tornar a ficar-se en una història que ja s'ha vist que no funcionava. Les dues han de fer un treball enorme. El que va succeir entre elles és tremend i no es tracta de veure's i perdonar-se, requereix un treball psicològic important».

És més, des del seu punt de vista, aquest possible retrobament hauria de produir-se amb la «presència de professionals i mediadors. A mi, de vegades, m'ha sorprès molt la fredor de Rocío Flores».

El català dona suport a la filla de Rocío Jurado

També se li ha preguntat al presentador sobre el fet que la filla de Rocío Jurado segueixi rebent crítiques per no reconciliar-se amb la seva primogènita. Una qüestió sobre la qual ha estat contundent: «Si després de tot el que ha explicat, no entenen això, el problema no és d'ella, el tenen ells».

En aquest punt ha reconegut que, abans de la sèrie documental, ell sabia poc d'aquesta història. Això sí, ha afegit que alguna cosa no li quadrava, no creia que Antonio David era el bo i Carrasco la dolenta. Tenia clar que havia passat alguna cosa greu entre mare i filla i més perquè «Rocío estava tancada a casa i no la veia bé».

«La seva posició ha estat estar tancada a casa, patint com ha patit».

De la mateixa manera, Jorge Javier ha parlat del fitxatge de Carrasco per a 'Sálvame' i dels comentaris en contra que està rebent per aquest pas . A la qüestió, ha dit: «Ella, sense pretendre-ho, ha fet una tasca importantíssima en aquest país parlant de violència psicològica».

Igualment ha aclarit que «no sé què farà a 'Sálvame', perquè m'agrada sorprendre al programa». Però sí que ha donat suport que hagi decidit acceptar aquest repte i està encantat amb tenir-la de companya.

En l'entrevista ha abordat altres temes com la mort de Mila Ximénez, una de les seves millors amigues, que tant li ha ferit. Sobre aquesta ha dit: «Se n'ha anat vivint múltiples vides. Em reconforta que els seus últims 15 anys hagin estat esplèndids».

«T'ho dic perquè els he viscut molt a prop seu. Era una dona molt feliç, a qui li encantava viure i que gaudia amb qualsevol pla, era la primera per a apuntar-se a tot. Tant de bo, quan a mi em toqui anar-me'n, me'n vagi amb aquesta sensació de 'He viscut moltíssim'».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.