El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

Jorge Javier Vázquez anuncia el seu adeu de la televisió: «Vull fer altres coses»

El presentador té clar que la televisió té una data de caducitat per a ell

Cada vegada està més clar que Telecinco no s'entén sense rostres com el de Jorge Javier Vázquez o Belén Esteban. Motors de la influència que desperta 'Sálvame' entre la societat. Sembla, però, que aquesta parella indestructible podria estar vivint ja els seus últims temps.

I és que el presentador català, que es troba aquests dies a Barcelona, ha donat un titular que ha deixat al sector sense paraules. Vázquez ha concedit una entrevista al programa 'El món a RAC1', en què ha revelat els seus plans més immediats.

El motiu de la seva visita no ha estat altre que el de promocionar la seva obra 'Desmontando a Séneca'. Una obra que s'interpretarà aquest mateix mes en un dels teatres de la ciutat comtal.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Com és habitual en les seves entrevistes, el presentador s'obre en canal i no defuig cap tema. És conscient de la feina que fa en els mitjans i intenta ser coherent amb el que demana als seus entrevistats. Que s'obrin en canal.

Per això Vázquez ha estat molt clar i ha revelat reflexions molt personals que l'han portat a parlar de la seva gran amiga i recentment morta, Mila Ximénez. De la seva mort extreu que l'experiència li ha fet adonar-se que la vida cal viure-la i no fer res per obligació.

Per aquest motiu, li han preguntat si tenia pensat retirar-se aviat del món de la televisió. Un tema que ell mateix mai ha amagat, manifestant que és conscient que la petita pantalla no és per sempre. I que tothom que apareix té una data de caducitat.

Per això, Jorge Javier ha dit que ara té cinquanta anys i que ja pensa en el seu acomiadament de la televisió. Un adeu que està més a prop que lluny i que fins i tot s'ha atrevit a posar-li una data.

Així mateix, assegura que en un any o com a molt un any i mig, deixarà de fer tots els programes que presenta per a dur a terme altres projectes. De mentre ha confessat que seguirà gaudint del seu treball, ja que no s'amaga en admetre que li agrada i que s'ho passa molt bé.

Una cosa que no sempre passa i que quan passa, els espectadors ho noten i ho saben valorar. Potser encara és aviat per pensar en l'adeu del presentador. Però mai és tard per valorar la seva bona feina i gaudir-la cada vegada que Telecinco ho posa al capdavant d'un format.

No hi ha dubte que Jorge és un dels homes de confiança de Paolo Vasile i si finalment marxa, serà molt difícil poder reemplaçar-lo. I és que la seva posició mediàtica i el seu estil és molt difícil d'imitar. Encara que la cadena compta amb un gran planter i segurament amb els millors presentadors del panorama televisiu espanyol.

Arriba Rocío a 'Sálvame'

És curiós com l'anunci de l'adeu del presentador coincideix amb l'arribada de Rocío Carrasco a l'univers de 'Sálvame'. Dilluns s'anunciava que la filla de Rocío Jurado passaria a formar part de la família del programa. No obstant això i malgrat que se'ns va assegurar que ens dirien quin serà el seu treball.

No serà fins avui quan es reveli aquesta incògnita. La mateixa Rocío s'asseurà al plató del diari per revelar quina serà la seva tasca. Tot apunta que es convertirà en una de les presentadores estiuenques del format, alternant els dies amb Carlota Corredera i també amb Paz Padilla.

Una altra de les opcions que s'estudia és que pugui protagonitzar una secció pròpia, amb molts números de què sigui la de la defensora de l'audiència. Apropant les queixes dels espectadors als col·laboradors i que han de respondre amb certa cintura a les demandes de l'espectador.