El productor José Luis Moreno vestit amb camisa blanca i jaqueta lila

José Luis Moreno trenca el seu silenci: «Si vaig a la presó serà una nova experiència»

L'empresari ha donat les seves primeres declaracions a la redacció de 'Sálvame'

Des que esclatés l'escàndol de José Luis Moreno, la direcció de 'Sálvame' va destinar a tot un equip a una única missió: trobar al productor perquè aquest donés les primeres declaracions a l'exitós espai de Telecinco. L'equip encarregat va ser qui es dedica a la investigació.

Un representant d'aquest equip ha explicat com de difícil li va resultar localitzar el productor. Uns intents que es van realitzar a tota hora del dia i també en els caps de setmana. Finalment, Lázaro, un dels redactors va aconseguir trobar-lo i li va concedir la seva primera entrevista.

Va ser a les vuit de la tarda quan José Luis Moreno va despenjar el telèfon i va atendre el redactor del programa. Amb un to molt educat, el periodista de 'Sálvame' va anar realitzant diverses preguntes a Moreno, que li va respondre durant vuit minuts i, el més important, el va autoritzar per poder utilitzar la conversa per publicar-la i emetre-la a Telecinco.

El productor es va despatxar a gust i es va expressar amb total llibertat sense témer a res. Li van preguntar si es considerava innocent i ell sense dubtar-ho, va afirmar que ho és al cent per cent. De fet, s'aventura a assegurar que no té res a amagar i que per tant, la seva innocència serà el resultat de la investigació policial que ja està oberta.

El programa li pregunta també si en l'actualitat li deu diners a algú, i més concretament a actors i professionals del mitjà que han treballat en els seus programes. Per la seva banda, Moreno explica  que no deu res i és molt contundent amb la seva resposta.

De nou, Jose Luis es desentén de totes aquestes veus que l'acusen d'estar mal pagador. Una veda que va obrir Yolanda Ramos al programa 'Hable con ellas' i que va acabar amb el productor abandonant les instal·lacions de Mediaset amb un gran enuig amb l'equip.

Ara, altres cares com Lydia Lozano o Rafa Mora han assegurat que a ells també se'ls deu diners de treballs que han realitzat per a ell i que mai han estat remunerats. La veritat és que el periodista de Telecinco no té por a preguntar a Moreno i li ha fet la pregunta que tothom esperava.

Li tem el productor a entrar a la presó? Ell no s'amaga i admet que no és una situació gens agradable. No obstant això, admet que si finalment es dicta una pena de presó serà una nova experiència per a ell.

Sorprèn la naturalitat i la fredor amb què ho diu. Pot ser que ho faci perquè té molt clara la seva innocència, si no és així, les conseqüències poden ser fatals.

Se li acaba el temps

A l'empresari se li acaba el temps. La justícia li demana que aquesta mateixa setmana aboni ni més ni menys que tres milions d'euros per poder quedar en llibertat fins que es dictamini la seva implicació amb tots els assumptes dels quals se l'acusa. De moment, Moreno no ha volgut explicar al reporter de 'Sálvame' si ja comptava amb aquesta quantitat o si encara hi ha dubtes que pugui reunir aquests diners de curs legal.

Els experts asseguren que el productor té encara grans amics que ho farien tot per poder defensar-lo i evitar que la seva presó preventiva es faci realitat, sent conscients el mal que se li pot fer amb l'emissió d'aquesta imatge.

Sigui com sigui i si aconsegueix reunir els diners, això no l'eximeix de complir una possible pena de presó si els lletrats dictaminen que hi ha evidències suficients per a vincular-lo en aquesta trama que s'està descobrint.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.