Muntatge d'Ana Rosa Quintana i Rocío Carrasco

La salutació més esperada a Telecinco: Mala maror entre Rocío i Ana Rosa

Rocío Carrasco torna a treballar a Telecinco i assegura que no té por a les crítiques

Rocío Carrasco està disposada a deixar el passat enrere i començar una nova etapa. Després de trencar el seu silenci, la filla de Rocío Jurado arriba trepitjant fort. Malgrat que Telecinco ha contribuït al seu desprestigi públic, han signat un contracte.   

Durant anys, la relació entre Rocío i Telecinco va ser molt bona, però els enfrontaments amb Antonio David Flores van canviar la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Es va allunyar dels mitjans de comunicació i es va mantenir a l'ombra fins que va decidir posar fi al seu captiveri. Ara Rocío Carrasco culmina la seva venjança aconseguint fer-se un lloc a 'Sálvame' després de l'acomiadament d'Antonio David Flores.

A partir d'ara, compartirà instal·lacions amb aquells que l'han criticat i no podran evitar coincidir als passadissos de Mediaset. És més, ha volgut parlar sobre la relació que manté amb Ana Rosa Quintana

El conflicte entre Ana Rosa i Rocío Carrasco

Des que es va estrenar 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva', el programa d'Ana Rosa Quintana es va posicionar en contra. 

Ana Rosa ha estat la més dura amb Rocío Carrasco i, fins i tot, l'ha titllat de mala mare.

La seva versió de la història, malgrat estar perfectament documentada, no va arribar a convèncer a Ana Rosa ni als seus col·laboradors. Van defensar a capa i espasa a Rocío Flores, que finalment es va incorporar com a col·laboradora del programa.

Amb tot això, Rocío Carrasco serà la nova col·laboradora de 'Sálvame'. Ella mateixa assegura que arriba a Telecinco «per construir», i s'ha mostrat disposada a enterrar la destral de guerra. La seva presència aixeca molta expectació, sobretot quan es creui amb algunes de les cares que més l'han criticat.

Rocío ha explicat que quan vegi a Ana Rosa li dirà: «Bon dia, senyora, com està vostè?». Està clar que estem davant d'una nova Rocío, que no té por a res ni a ningú. Se sent amb forces per plantar cara als seus detractors.


Tocarà esperar per saber com reaccionarà la presentadora davant la presència de la mare de Rocío Flores. No sabem si serà capaç de mantenir aquesta poca empatia que ha demostrat cap a ella o per contra li demanarà perdó.

Enfrontament entre ambdues productores

Unicorn és la productora encarregada de 'El programa de Ana Rosa'. Estaven convençuts que guanyarien firmant un contracte amb la filla d'Antonio David. No obstant això, La Fábrica de la Tele, encarregada del documental i de 'Sálvame', promet triomfar amb el fitxatge de Rocío Carrasco.

La tornada a la televisió de Rocío Carrasco coincidirà amb l'estrena de la segona part del documental, 'En el nombre de Rocío'. Rocío explicarà els motius que la van separar de la família Mohedano.

Mentrestant, Rocío complirà un dels seus majors desitjos tornant a treballar a Telecinco, i no està disposada que ningú li enterboleixi el seu moment. 

De fet, compartir instal·lacions amb Alessandro Lequio, Beatriz Cortázar o la mateixa Ana Rosa Quintana, no és un problema per a ella. Rocío ha arribat per quedar-se.