Rocío Flores en un plató de televisió

Rocío Flores respon al fitxatge de sa mare per 'Sálvame' amb un missatge

La jove li ha llançat una clara indirecta a Rocío Carrasco

Ara que ja s'ha donat a conèixer el fitxatge de Rocío Carrasco per 'Sálvame', tots ens preguntem el mateix. Com reaccionarà la reina de 'Mediaset' ara que pot ser trobar-se amb la seva filla Rocío Flores pels passadissos?

Carrasco ja ha deixat molt clar que no pensa fer res que suposi fer marxa enrere en el seu procés de recuperació. Aquest és el principal motiu pel qual no ha volgut parlar amb la seva filla fins al moment.

«Jo no vull retrocedir en el meu procés i crec que he de seguir cap endavant. Que les coses aportin i que no restin», assenyalava. Just per això, espera no creuar-se-la pels passadissos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Podria donar-se el cas que Ro, qui actualment treballa com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', acabi veient-se les cares amb la seva mare de la manera més inesperada.

Una cosa, per a la qual cap de les dues està preparada. No obstant això, una altra cosa és trobar-se amb cares conegudes del món televisiu que l'han jutjat.

En el cas d'Alessandro Lequio o Ana Rosa Quintana, Rocío deixa molt clar que amb tota amabilitat els saludaria. «Els diria: 'Bon dia, com està vostè?' i seguiria el meu camí».

La reacció de Rocío Flores al fitxatge de la seva mare

Ara tothom es pregunta com s'ha pres la seva filla aquest inesperat fitxatge de sa mare pel programa de Jorge Javier Vázquez. I la veritat és que ha reaccionat amb una publicació en el seu perfil d'Instagram amb un missatge molt significatiu: «Be you». Una forma molt clara de mostrar novament el seu menyspreu.

Malgrat la nul·la relació entre mare i filla, la jove sí que li ha anat llançant missatges subliminars a la seva progenitora. De fet, fa uns mesos fins i tot li feia una crida per intentar acostar postures.

«T'ho dic a tu, mare. Ho he intentat per activa i per passiva de forma privada, moltes vegades. I veig que ja l'única manera que hi ha de poder contactar és públicament», li transmetia.

«Als teus fills no te'ls ha arrencat ningú, són aquí, la teva filla i el teu fill», prosseguia abatuda. «Aixeca el telèfon, truca'ns, parla amb nosaltres, seu amb nosaltres a casa, però aclarim les coses».

Flores es mostrava bastant conciliadora durant els primers dies, encara que ràpidament canviava d'estratègia. Mostra d'això és que no ha censurat ni bloquejat a cap dels perfils que insulten, humilien i degraden a la seva mare en xarxes socials. Un fet que deixa molt clara la seva postura.

La filla d'Antonio David fins i tot hauria intentat guanyar adeptes a força de conversar amb diversos tertulians i periodistes del mitjà. Tot, amb la intenció de convèncer de la seva innocència després de les dures acusacions que la seva mare va fer en contra seu.

Rocío Carrasco acusava la seva filla d'haver-se convertit en una còpia feta a la imatge i semblança del seu pare. Tant, que Antonio David li hauria inculcat el gran odi que sent per ella, el qual l'hauria dut a donar-li una pallissa el 2012. «És la seva gran obra mestra», confessava a la docu-sèrie Carrasco.

Un moment a partir del qual la relació entre mare i filla es fragmentava per sempre. Res va tornar a ser el mateix, i la situació no sembla haver millorat després de l'emissió del documental.

Fa poc, Rocío era incapaç de contenir-se. Així, titllava la famosa frase de «No té cony» que pronunciava la seva mare en contra d'Olga Moreno, de vergonyosa.

«La frase que deixa anar la meva mare a la docu-sèrie em sembla vergonyosa», comentava al respecte. «Jo no soc responsable de res d'això ni que 'Supervivientes' hagi decidit ficar aquesta frase en el 'reality' quan jo he estat la primera persona que m'he queixat».

D'aquesta manera, la jove sortia en defensa del seu pare, qui hauria fet una clara referència a aquesta frase en la carta que li enviava a la seva dona a Hondures. «Tu tens el qual altres no han tingut mai».