Mila Ximénez a Sálvame

La ferida de Mila Ximénez que encara cou: «Estem en shock»

Jorge Javier Vázquez ha reconegut que encara no ha superat la pèrdua i que voldria allunyar-se de la televisió

Els mitjans de comunicació s'han vestit de dol per la mort de Mila Ximénez. La col·laboradora ha deixat un buit insubstituïble entre els seus companys.


El presentador titular de 'Sálvame' era íntim amic de Mila i encara està afectat. En un primer moment va pensar que no estaria preparat per treballar, però finalment ho va fer per honrar la memòria de la seva companya.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En una de les seves últimes entrevistes ha confessat que vol retirar-se de la televisió. Té molts negocis fora de les càmeres i està desitjant començar una nova etapa en la seva carrera professional.

Tot fa pensar que Jorge Javier Vázquez vol dedicar-se al món del teatre. Fa diversos anys que treballa en aquest món i, afortunadament, està tenint molt èxit. És més, té previst estrenar la seva última obra al Teatre Tívoli de Barcelona.

Per celebrar-ho ha concedit una petita entrevista en què ha parlat sobre els temes del moment: 'Supervivientes', Rocío Carrasco i la mort de Mila Ximénez.

El català sempre s'ha caracteritzat per tenir una gran valentia, així que sovint carrega sense escrupols contra Antonio David Flores. 

No obstant això, Jorge Javier va ser el primer que va donar-li la mà. Recordem que Rocío Flores va aterrar a la televisió gràcies a 'GH VI', concurs presentat per Jorge Javier.

La situació ha canviat i, fins i tot, s'ha especulat amb la possibilitat que Rocío Flores hagi vetat a Jorge Javier. Rocío se sent traïda i Jorge Javier assegura que Carrasco és víctima. 

Jorge Javier plora la mort de Mila Ximénez

Vázquez ha dedicat unes boniques paraules a Mila Ximénez, amb qui tenia una relació molt especial. «Mila va tenir moltíssimes vides: moments d'esplendor, de menys esplendor, d'oblit», assegura Jorge Javier.

«Els seus últims quinze anys han estat esplèndids, t'ho dic jo que he estat a prop d'ella. Li encantava viure, gaudia amb qualsevol pla», explica.

Mila mai desapareixerà del record dels seus éssers estimats. La gent que la coneixia assegura que, darrere del seu fort temperament, s'amagava una persona amb una capacitat enorme de donar i rebre amor.

«Tant de bo, quan a mi em toqui marxar, pugui fer-ho amb aquesta sensació. Quan vaig anar a acomiadar-me d'ella estava passant una època molt dolenta i el comiat em va donar força, va ser molt important», confessa Jorge.

Segons ha explicat, poder acomiadar-se de la seva amiga ha estat una de les coses més boniques que ha viscut. «La vaig veure en pau, tranquil·la, relaxada», comenta al respecte.

Un altre dels temes més polèmics és el de la famosa herència de la col·laboradora. Abans de marxar va voler que algun dels seus amics tingués un record d'ella, per exemple el quadre que va regalar-li a Kiko Hernández.

«Hem estat quatre hores junts, som família. Jo conec més de la vida dels meus companys que de la meva família», explica.

«Encara ens estem fent a la idea. Ens costarà refer-nos, estem en shock», ha lamentat.

No hi ha cap dubte que la col·laboradora ha marcat la vida de tots els seus éssers estimats. Ara només poden recordar-la amb afecte i honrar la seva memòria.