Una cara de Telecinco, a la vora del precipici: li demanen 300.000 euros

Una cara de Telecinco, a la vora del precipici: li demanen 300.000 euros

Continua la guerra judicial entre dos personatges molt coneguts del món del cor

Novetats sobre el conflicte legal entre Lely Gespes i el seu exmarit, Ernesto Neyra. 'ESdiario' ha pogut accedir, en exclusiva, a la demanda que interposarà aquest dimecres als jutjats l'artista i exmarit de Carmina Ordóñez a l'exnoia del 'Telecupón'.

La disputa legal entre els dos torna de nou als jutjats. Avui, 7 de juliol, a les 11:30 del matí, s'han vist les cares al Jutjat de Primera Instància núm. 10 de Màlaga. Tot succeeix després de la demanda de conciliació, anterior a la querella, que el bailaor li ha posat a la mare dels seus fills.

La raó per demandar l'excompanya de Makoke són les declaracions que aquesta ha fet a 'Sálvame'. En les últimes aparicions que ha fet al programa, la dona ha parlat llargament sobre l'ex de Carmina Ordóñez. «Totes les declaracions que hem assenyalat són una clara calúmnia i injúria contra la meva mandant i atempten contra el seu honor», assenyala l'artista en la seva demanda.

«Els fets que es declaren d'acusar de maltractador són totalment falsos i injuriosos»

Amb això damunt de la taula, cal saber què és el que li demana el bailaor a l'exmodel. 'ESdiario' ha tingut accés a la demanda. Resulta dur llegir les acusacions que aboca el bailaor contra qui va ser la seva dona durant molts anys.

«El reconeixement de les declaracions esdevingudes en públic. Que els fets que es declaren d'acusar de maltractador són totalment falsos i injuriosos, així com anomenar "amo del pati de la presó". i que es demani perdó en públic. Pagament d'indemnització de danys i perjudicis ascendent a 300.000 euros», ha dit.

L'exmodel malaguenya està passant una època dura a nivell econòmic, i això es reflecteix en un fet concret. Fa un mes que va haver de deixar la casa on vivia amb els seus fills perquè no podia el lloguer.

Actualment, l'exdona d'Ernesto Neyra deu uns 9.000 euros a la seva arrendadora. Per aquest assumpte, l'exnoia del 'Telecupón' ha deixat el seu domicili per anar-se'n a viure a casa de Concha, la seva mare, amb els seus tres fills.

Lely Céspedes, desafiant: «Vull que em posi la querella»

Amb tot, la qüestió és saber com es troba Lely Céspedes davant aquest nou embolic judicial amb el pare dels seus fills. 'ESdiario' ha aconseguit unes declaracions de l'exmodel, que es mostra molt desafiant davant el bailaor.

«El meu advocat no hi anirà perquè volem que ens posi la querella. Em sento impotent, perquè jo no explico res als meus fills, i que em demani 300.000 euros amb la situació que sap que estem passant... Ell està tota l'estona de conya i es creu que és impune de tot», ha dit.

«El que vol és pagar-me tot el que em deu d'endarreriments amb aquests diners que em demana, i tinc por que la justícia no sigui justa. No em penedeixo absolutament de res i, si m'he de posar davant d'un jutge, ho tornaria a repetir. No em puc contradir en res», prossegueix l'andalusa.

«Vull que em posi la querella perquè és la meva veritat i perquè ja està bé. M'agradaria que es reobrís el meu cas. El missatge que li enviaria al meu ex és que tingui consciència i que admeti certes coses», ha sentenciat l'andalusa.

Ja veurem com acaba aquest litigi entre Neyra i Céspedes, encara que té pinta que no gaire bé per a cap dels dos. Una guerra que sembla no tenir fi i que aviat pot aclarir qui té raó dels dos en aquesta nova demanda interposada.