Amador Mohedano amb gorra i ulleres de sol

Amador Mohedano es trenca després del 8è episodi de Rocío Carrasco: «No m'agrada gens»

El germà de Rocío Jurado opina sobre el que ha explicat la seva neboda

Amador Mohedano prefereix seguir en segon pla i no pronunciar-se gaire sobre la docusèrie que s'està emetent a Telecinco on la seva neboda revela punt per punt tot el que ha viscut des de fa 25 anys. A diferència de la seva exdona, Rosa Benito, que dia sí i dia també es pronuncia públicament a 'Ya es mediodía' i carrega contra Rocío Carrasco sense pietat, el germà de Rocío Jurado vol passar desapercebut fins que les aigües es calmin.

En l'últim episodi de la docusèrie, emès aquest dimecres, 28 d'abril, Rocío Carrasco va donar les claus del moment en què la relació amb la seva família es va començar a trencar. Com passa en la majoria de les famílies, una herència va establir les bases del distanciament. En aquesta ocasió, va ser l'herència de Rocío Jurado la que va provocar que tots comencessin a donar l'esquena a Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així va començar la ruptura familiar

Al capítol 7 del documental, Rocío Carrasco explica com es va produir la ruptura familiar. L'obertura del testament de la seva mare va ser el detonant que tot saltés pels aires: «Érem els que havíem de ser. Bé, tampoc els que havíem de ser», va dir en relació amb els que hi havia presents en aquell moment, que, segons ella, eren massa.

Saber que Rocío Carrasco era l'hereva universal de la seva mare va ser un gerro d'aigua freda per a tots els presents. Tot i que alguns no se'n van anar amb les mans buides, la veritat és que pensaven que Rocío Jurado hauria sigut més generosa amb alguns membres de la família. Però no va ser així, i llavors tots van començar a mirar Rociíto d'una manera diferent. «A partir d'aquell dia, a la meva família tot va explotar. S'uneixen a la persona que més mal ha fet a la seva germana, a la seva dona, a la seva neboda i a la filla de la seva dona», explicava Carrasco sobre la bona relació que els seus familiars van començar a tenir amb Antonio David Flores.

Amador Mohedano es pronuncia sobre el testimoni de la seva neboda

Tot el que està revelant Rocío Carrasco és desolador. Un testimoni duríssim sobre com va ser víctima de maltractaments continus tant per part d'Antonio David com de la seva pròpia filla, Rocío Flores. Moments en què la seva família no va està a l'altura i, per no entendre una cosa lògica com que Rocío Carrasco fos l'hereva universal de la seva mare, decidissin donar-li l'esquena amb un cop magistral posicionant-se a favor de l'exguàrdia civil.

Ara que s'ha sabut com va ser la pallissa que Rocío Flores li va propinar a la seva mare després de l'emissió del capítol 8, Amador Mohedano ha decidit trencar el silenci i pronunciar-se sobre el que està sortint a la llum: «No m'agrada gens el que està passant», afirma el germà de Rocío Jurado, que fa dies es va posicionar a la banda de Rocío Flores, a qui li va enviar un missatge donant-li ànims davant del que la seva mare havia explicat. «Abans d'ahir vaig parlar amb ella, perquè amb aquest panorama està una mica fluixa, però vaja, jo li vaig dir: "Tu tranquil·la, que el temps tot ho posa a lloc", li va dir, sabent que s'acostaven dies complicats per a la jove.

Sembla que l'exmarit de Rosa Benito opina que el testimoni de Rocío Carrasco se li tornarà en contra i que no hi ha res de què tenir por. Però la veritat és que Rocío no deixa lloc a l'especulació, ja que està ensenyant tot de documents que avalen la seva història i que no deixen dubtes sobre el que va viure fa 25 anys.