Primer pla d'Amaia Montero.

Amaia Montero, descoberta: el que ningú explica de la seva estada a l'hospital

Amaia Montero preocupa tothom després de fer pública una fotografia

Amaia Montero va compartir amb els seus seguidors una fotografia a mitjans d'octubre que va deixar tothom sense paraules. La cantant va pujar a Instagram una foto en què apareixia amb mal aspecte i amb la qual va preocupar prou. De fet, va fer saltar les alarmes de gairebé tothom.

Ella mateixa va publicar aquesta imatge amb unes paraules força tristes. «Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perduda, de què em serveix la vida». Actualment, la fotografia de què estem parlant ja no es troba al seu perfil. La noia va decidir eliminar-la, però abans va provocar una gran varietat de comentaris, la majoria preocupant-se per la seva salut.

Arran d'això, Amaia Montero va prendre la difícil decisió de posar-se a les mans de professionals per ajudar-la amb allò que l'estava passant. Anteriorment, no sabíem el motiu del seu ingrés, però ara sí que tenim coneixement de per què va haver d'ingressar a la clínica.

Estrès i ansietat

Amaia Montero va publicar fa només uns mesos una fotografia a través del seu perfil d'Instagram que es va fer viral al cap de pocs minuts. A la imatge podíem veure la cantant amb un aspecte molt canviat, amb una mala cara que transmetia que alguna cosa no estava anant bé a la seva vida.

Alhora, aquesta fotografia de què parlem se'n va evaporar, probablement perquè Amaia Montero va decidir eliminar-la del seu perfil social. Durant el temps en què va estar publicada, els usuaris hi van deixar molts comentaris preocupant-se per la seva salut.

Amaia Montero foto instagram
Amaia Montero va preocupar els seus seguidors amb aquesta foto. | INSTAGRAM @AMAIAMONTEROOFICIAL

Per això, la cantant va decidir que era hora de posar-se a les mans de professionals i va ingressar a una clínica de Navarra. Tanmateix, fa uns dies vam poder veure que va abandonar la clínica per continuar-ne la recuperació fora. En el moment en què va sortir, vam poder veure Amaia Montero amb un aspecte molt millor d'aquell que havíem vist a la imatge difosa públicament. El motiu principal del seu ingrés va ser «un fort quadre d'estrès i ansietat a causa dels preparatius del seu nou disc».

Tranquil·litat, silenci i desconnexió

Amaia Montero haurà d'agafar-se unes bones vacances. Després d'allò que va passar i l'ingrés a la clínica de Navarra a causa de l'estrès que li ha derivat el nou disc, la noia haurà de seguir unes quantes recomanacions.

«Tranquil·litat absoluta, repòs, silenci i desconnexió». Aquestes són les recomanacions per part dels professionals mèdics que haurà de seguir la cantant si vol millorar tant físicament com mentalment. I sembla que ho està complint rigorosament. O almenys això és el que ens està mostrant al seu perfil: res. Des que va sortir de la clínica, Amaia no ha compartit cap publicació al seu perfil, per la qual cosa sembla que s'està prenent de debò totes les recomanacions mèdiques.

El gran suport d'Amaia Montero

Cal esmentar que, durant totes aquestes darreres setmanes tan difícils, l'excantant de La Oreja de Van Gogh ha estat totalment suportada per la seva família. La germana de la jove, des del primer instant en què es va fer pública la fotografia, va contactar immediatament amb el programa televisiu Espejo Público per aclarir els dubtes.

La seva germana va voler tranquil·litzar tothom després d'haver vist la imatge de l'aspecte d'Amaia Montero. Va deixar prou clar que ni ella ni la seva família confirmaria o desmentiria qualsevol dels comentaris que s'estaven fent sobre la fotografia. A més, va voler destacar que tant ella com la seva mare estaven fent tot el possible perquè Amaia es trobés bé i que estaven al seu costat sempre donant-li suport.