Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Pérez.

Jorge Pérez confirma les sospites de la seva dona: fa les maletes i se'n va

Jorge Pérez ha marxat uns dies per allunyar-se de la cobertura mediàtica

Jorge Pérez i la seva vida en família corre perill. La tranquil·litat en què vivia s'està veient greument afectada per un error que no li ha donat treva. Això sí, abans d'aquesta absència, l'exguàrdia civil ha complert els compromisos laborals.

El tonteig que va sortir a la llum amb la seva companya i model Alba Carrillo ha posat en perill la seva relació amb la seva dona, Alicia, i els seus quatre fills. Jorge Pérez hauria tingut un idil·li passatger amb la col·laboradora. Cosa que ha provocat un immens penediment al jove.

Jorge Pérez s'ha centrat en cos i ànima en la dona i els fills. «Em va dir literalment que no tornaria i preferia posar-se l'uniforme una altra vegada o rentar plats», explicava Alba Carrillo. I és que la seva feina a la televisió podria prendre un gir de 180º.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez està en un moment molt delicat | Catalunya Diari

La seva companya de televisió i d'aventures ha parlat amb ell i ha estat ella mateixa qui ho ha comunicat al programa Fiesta. Cal destacar que la mateixa presentadora Emma García ha intentat posar-se en contacte amb el jove, però no hi ha hagut una resposta clara per part seva. I és que Jorge Pérez ha decidit allunyar-se de les càmeres.

Jorge Pérez es pren un descans

El cap de setmana passat, l'exguardia civil hauria d'haver anat a treballar però no ho ha fet, ja que s'ha traslladat fins a Palència amb la família. «A mi Jorge m'ha escrit però no vull dir res perquè és personal i així m'ho ha demanat. Tant de bo se senti un dia darrere o davant de les càmeres i ens expliqui realment el que ha passat», deia Emma.

«Em dol per l'Eva (directora del programa), que és una gran professional i gran persona. L'Eva estava tocada i em dol que Jorge no t'hagi enviat un missatge. Almenys un 'ja parlarem'. Un pot mentir pel motiu que sigui, però cal ser persona», continuava dient.

Jorge Pérez ha rebut molt de suport dels seus seguidors i dels seus mateixos companys. «Em dol allò d'Eva per una cosa que hem viscut aquesta setmana ella i jo i que no vull explicar».

Tot això, però, podria ser part d'una estratègia de Jorge Pérez. Així ho ha avançat María Patiño, que ha revelat al Deluxe. «Segons ha pogut saber aquest programa, Jorge ja ha pogut signar l'entrada en un proper reality», explicava.

Recordem que Jorge Pérez va ser el guanyador de l'edició del 2020 de Superviventes. Un reconeixement que l'ha portat a tenir diversos contractes a la televisió. Ara aquest desig de tornar a estar a primera línia de fama haurien tornat.

També Miguel Frigenti ha corroborat aquest apunt. Tot i això, la seva informació no estaria vinculada amb Jorge Pérez, sinó amb la seva dona. «Alícia busca fama», li consta.

Peña hauria parlat amb l'organització del programa per anar a la següent edició del programa. El col·laborador assegura que, malgrat les converses, això no va tirar endavant.