Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de José Ortega Cano.

Ortega Cano anuncia la seva decisió i pagarà milers d'euros

Ortega Cano haurà de pagar una compensació a la seva ex, com consta a l'acord de divorci

Ortega Cano no està passant pel millor moment. Ja han passat diversos mesos des que va decidir donar-se un temps després de l'enrenou mediàtic en què ha estat embolicat. Per la seva salut mental, va publicar un comunicat a la televisió després de les contínues fustigacions que rebia.

I és que el torero es divorciava d'Ana María Aldón després de dues dècades junts. Una ruptura que no ho està afrontant del tot bé Ortega Cano. Tots dos han pres camins diferents i ja estan fent les seves vides per separat.

Va ser aquest estiu quan va sortir a la llum aquesta notícia: tots dos haurien passat per una crisi que ha condemnat la seva relació per sempre. Ells mateixos, sobretot Ana María Aldón, confirmaven que no havia tornat enrere a la seva decisió i que el divorci amb Ortega Cano seguia endavant sense remei. Tot i això, abans de signar qualsevol paper han hagut d'arribar a un acord...

Sálvame Deluxe ha pogut saber quins han estat aquests punts en l'acord d'Ortega Cano i la seva exdona. La filla de l'andalusa, Gema Aldón, ha estat una de les convidades per parlar en exclusiva del document. Sembla que tant el dretà com ella s'han pogut posar d'acord sense generar gaire polèmica.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano haurà de pagar una pensió alimentària | Europa Press

Ortega Cano pagarà mil euros per al seu fill

Tots dos van deixar clar que volien el millor per al seu fill i per a ells. Així que, com s'ha pogut saber al programa, la custòdia del seu fill serà compartida per setmanes, en comptes de quinzenes. També tindran la pàtria potestat conjunta.

Tot i això, Ana María Aldón havia imposat una condició: el seu lloc de residència havia d'estar a la mateixa distància del col·legi del petit amb la casa d'Ortega Cano. «La seva nova casa és a 20 quilòmetres amb la qual cosa ho ha complert», han comentat els col·laboradors.

Econòmicament, Ortega Cano haurà de passar una pensió alimentària. Encara que això no tindria per què fer-ho ja que, la custòdia és compartida. «Pagarà 1.000 euros dins dels 5 primers dies de cada mes per al seu fill», han comentat.

«Totes les despeses extraordinàries seran a la meitat i, això no és gaire normal. Però Ortega Cano té el desig de pagar despeses de col·legi i universitat fins i tot després de morir. Igual que té lloc amb els seus fills grans Gloria Camila i José Fernando», deien al programa.

Han manifestat, a més, que la de Sanlúcar ha demanat una hipoteca de què s'ocuparà sola, «sense l'ajuda d'Ortega Cano».

«Ana Maria ha renunciat a la pensió compensatòria i indemnització que li pertoca» han explicat. Aquesta compensació correspondria als «períodes que ha deixat de treballar per encarregar-se del seu fill i les càrregues familiars, tot i que per llei li correspondria».

María Patiño ha volgut destacar com l'andalusa ha complert la seva paraula i el que predicava a la televisió. «No vol ni un euro del torero i ha complert tot el que ha explicat a la televisió, així que això que Aldón viuria d'Ortega Cano tururú».