Patricia Pardo

Patricia Pardo, impactada pel que diu el seu ex de Christian Gálvez

Patricia Pardo està sorpresa per les paraules que li dedica a ella i al seu ex

Patricia Pardo i Christian Gálvez fa gairebé un any que estan junts. Va ser el febrer d'aquest any quan el programa Viva la vida anunciava que hi havia nova parella sorpresa a Mediaset. Els presentadors van començar una relació sentimental que va portar polèmica per la inesperada separació entre Christian i Almudena Cid després de 15 anys junts.

De fet, a finals del 2020 Pardo i Gálvez van mostrar molta complicitat en una connexió en directe. Des de El programa de Ana Rosa van connectar amb Christian Gálvez i Sandra Barneda, que aleshores eren els encarregats de donar les campanades des de les Canàries. Les bromes van ser constants i Patricia va revelar un secret: «Jo faré una confessió, Christian, jo he fet planxes a terra amb aquest senyor en sastreria».

El seu exmarit és policia i aficionat al rugbi

Patricia anteriorment va estar casada amb Francisco Márquez, amb qui va estar set anys com a parella i van tenir dues filles en comú. Van posar fi al seu matrimoni l'estiu del 2021, però no ha estat fins al gener del 2022 quan han signat l'acord de divorci. Francisco, que és policia i aficionat al rugbi, ha fet unes declaracions en què parla de la seva relació amb Patricia i Christian.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian Gálvez i Patricia Pardo fa gairebé un any que estan junts. | Europa Press

La relació entre Patricia i Francisco és bona, no han transcendit polèmiques al voltant de la seva separació. Coincidint amb el seu aniversari, l'ex de Patricia Pardo ha explicat que tots tres, incloent-hi Christian, fan un bon equip. «El bon equip que formem amb la meva exdona i la seva parella… Compleixo 39 anys i estic especialment feliç, perquè em sento més estimat i acompanyat que mai», comença dient Francisco. Agraeix a la seva família directa ia les persones del seu entorn que facin possible que es trobi en aquest estat de plenitud. Deixa clar que té en compte la seva ex i la persona que comparteix la seva vida amb ella.

Ja es va pronunciar sobre la nova parella al març

Al mes de març, Francisco Márquez va fer un gest còmplice cap a la relació de la seva exdona amb Christian Gálvez. «Amb la V: Tots en tenim una, dura un sospir i tenim dret a fer amb ella el que considerem que ens faci més feliços. Sol ser més tranquil·la i satisfactòria quan t'alegres de la felicitat dels altres», escrivia

És així com el pare de les filles de Patricia Pardo deixava entreveure que s'alegra per tots dos i els desitja el millor com a parella. Va ser tota una picada d'ullet a la parella de la seva exdona com a presentador del concurs Pasapalabra.

«Així que només puc donar-vos les GRÀCIES a tots els que en formeu part d'una manera o d'una altra», agraeix Francisco com a conclusió del seu missatge. Queda clar així que la relació entre l'exparella és bona i que també ho és amb la persona amb qui la Patrícia comparteix la seva vida.

Tots dos han aconseguit mantenir bona relació pel bé de les dues filles que tenen en comú, Aurora i Sofia. La presentadora sempre ha evitat exposar la seva vida privada davant dels mitjans. Patricia explicava el darrer mes de gener que la separació havia estat un dels moments més durs de la seva vida.

Patricia va conèixer Francisco quan estava de festa al barri madrileny de Chueca i hi va haver una batuda amb prop de 20 policies. Entre els agents que van participar hi havia la persona amb qui després es casaria. A manera de broma, les amigues de la periodista la van obligar a donar-li el seu número, dies després ell va despenjar el telèfon i va trucar a Patricia.