Primer pla de Sara Carbonero

L'altra preocupació de Sara Carbonero després del seu ingrés hospitalari

Sara Carbonero experimenta un gir inesperat d'esdeveniments

La setmana passada, concretament el dia 28 de novembre vam conèixer la notícia que la Sara Carbonero de 38 anys rebia l'alta hospitalària. La periodista va haver de ser intervinguda d'urgència a la Clínica Universitària de Navarra, ubicada a la capital.

El motiu de la intervenció?, el càncer d'ovari que li van diagnosticar uns anys enrere. Sara Carbonero va haver d'ingressar per consell dels professionals sanitaris després d'una revisió rutinària. Tot i aquesta setmana intensa i dura, la comunicadora va estar molt ben cuidada en tot moment.

Gairebé tot el seu entorn va estar recolzant-la durant aquests dies d'ingrés. Tant la seva mare, Goyi Arévalo, la seva germana Irene Carbonero i la seva amiga, Isabel Jiménez no se'n van separar en cap moment. Totes elles van voler que Sara Carbonero se sentís el millor possible i se li fes amè.

A més de la situació en què s'ha vist embolicada la jove aquesta temporada, una preocupació se li ha sumat relacionada amb una de les seves amigues.

Sara Carbonero va estar molt ben envoltada

La periodista va haver de ser ingressada d'urgència fa unes setmanes per consell mèdic després d'una revisió rutinària. Recordem que li van diagnosticar càncer d'ovari l'any 2019, i sembla que actualment li està donant diversos problemes.

Sara Carbonero finalment el 28 de novembre va rebre l'alta mèdica i va poder tornar a casa amb els seus. Tots aquests dies tant la seva mare Goyi, com la seva germana Irene i la seva amiga Irene Jiménez no han volgut separar-se del seu costat.

A més, la seva actual parella, Nacho Taboada també ha estat a peu de canó amb ella durant aquestes difícils. Tots n'han estat pendents i cuidant-la al màxim després del que va passar.

El gran suport que ha rebut la periodista

Sara Carbonero va voler enviar unes boniques paraules a través del seu Instagram per agrair tot el suport rebut durant aquests dies. «Moltíssimes gràcies a totes i tots els que us heu preocupat. Per les innombrables mostres d'afecte rebudes aquests dies. M'aclaparen i alhora m'omplen d'energia per seguir endavant».

Foto de Sara Carbonero
Sara Carbonero, en un vídeo del seu Instagram | Instagram (@SARACARBONERO)

Amb aquestes afectuoses paraules la professional s'expressava a la seva xarxa social, només sortir del centre mèdic. A la qual cosa afegia: «aquests baixos ens ubiquen de nou i ens recorden el veritablement important de la mateixa».

Un gir inesperat per a Sara Carbonero

Val a dir que Sara Carbonero ha viscut un gran gir d'esdeveniments aquest darrer mes pràcticament. La comunicadora va haver d'anar dilluns 21 de novembre a una simple revisió mèdica rutinària i va acabar amb un final que ningú no s'esperava.

Sara Carbonero va ser operada d'urgència durant cinc hores i cal dir que va ser dur. Un cop que a tots els va costar encaixar sense cap mena de dubte, però sobretot per a ella mateixa. Aquesta notícia li va asseure com un gerro d'aigua freda, però finalment va haver d'acceptar-lo.

No li quedava més remei que continuar lluitant i organitzar-se com pogués pel que fa als seus fills. Per això, amb ajuda de la seva mare i la seva germana, es va planificar com va poder mentre ella no va ser a casa.

Posteriorment, un cop a casa seva el retrobament amb els seus fills li ha tornat la il·lusió i li ha pujat força l'ànim, malgrat la frustració que té a dins.

Una preocupació afegida

Sara Carbonero ha sumat a la llista de preocupacions una més. Es tracta de la malmesa salut de la seva bona amiga, Elena Huelva. A la noia li van diagnosticar un sarcoma d'Ewing a la pelvis amb metàstasi als pulmons.

Foto de Sara Carbonero i Elena Huelva.
Sara Carbonero un gran suport per a Elena | Instagram: @saracarbonero

Elena s'ha vist molt afectada pel greu estat de salut i no ha parat d'entrar a l'hospital durant els últims mesos. La influencer continua afrontant la seva difícil situació i ha confessat que ha deixat la quimio i els tractaments, ja que no li estaven fent l'efecte que desitjava.