Amaia Montero actuant al plató de TVE

Amaia Montero explica per què va deixar 'La Oreja de Van Gogh'

La cantant ha explicat els motius abans de tancar el seu compte de Twitter

Amaia Montero ha trencat el seu silenci a les xarxes socials per explicar les raons de per què va deixar el grup 'La Oreja de Van Gogh'. Els fans de l'artista donostiarra són fidels i no han dubtat a donar suport a l'artista per la decisió d'abandonar Twitter després d'explicar els motius de la seva marxa de 'LODVG'. A més, la cantant va animar als seus fans a seguir els seus passos a 'Instagram', on va publicar una imatge seva amb la paraula 'Freedom' (llibertat).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREEDOM.

Una publicació compartida de Amaia montero (@amaiamonterooficial) el

Fa uns dies, Amaia Montero va protagonitzar una forta polèmica a Twitter després de contestar a un dels seus fans, que va compartir un disc signat de la seva etapa a 'LODVG'. El disc estava signat per Leire Martínez, l'actual vocalista del grup, i no per ella. Després d'aquesta polèmica, Amaia ha decidit trencar el seu silenci i parlar sense embuts sobre els motius de la seva marxa, enviant algun que altre 'encàrrec' a Leire.

«Vull pensar que la vida és justa, que el temps posa a cadascú al seu lloc, que les caretes tard o d'hora es podreixen i cauen, i llavors és quan es veu la veritable cara. Tot i que ja anem tard, no perdo l'esperança que passi, quan arribi el dia descansaré i es farà justícia», va començar dient.

El 'zasca' d'Amaia Montero a Leire Martínez

«També n'hi ha absolutament mancades de personalitat, submises que es dediquen a complir ordres sota el lema #easyLife, que per a mi això no és viure, és respirar, i quin horror viure sense poder ser un mateix estant teledirigit i, sobretot, fer veure que ets tot el contrari... terrible», va publicar, referint-se clarament a Leire, que poques hores abans havia compartit una fotografia a les seves xarxes socials amb aquest mateix hashtag.

«I en aquest punt m'entra la llàstima... jo pertanyo a un tipus de persona radicalment contrària... amb les meves equivocacions i els meus encerts però amb les coses clares... I això és difícil d'acceptar per a certes persones i desgasta, desgasta molt... no és tan fàcil com 'Amaia va marxar'», va continuar. «Com diria un gran amic meu: res és el que sembla, potser Amaia estava molt cansada de tot aquest món fins al punt de perdre la il·lusió per una de les coses que més estima, la música. Sempre ho he dit, prefereixo morir de peu que viure de genolls», va comentar, fent referència a la seva marxa del grup.

«Estic en pau», confessa Amaia Montero

«Gairebé tretze anys esquivant la pregunta del milió que tothom em fa... I quan explico el que ni tan sols podria ser el pròleg... Em disparen a matar... No porto l'armilla antibales posada, així que endavant i no us deixeu res si us plau!», escrivia hores després.

«Estar bé significa, entre altres moltes coses, no permetre que t'insultin, t'humiliïn, et facin 'bullying', etc. com he demostrat últimament... estic en pau, una pau que he trobat després de travessar un desert que se'm feia infinit i en el que no albirava cap sortida», finalitzava.