Noves informacions sobre la dona de Mainat que la posen del tot contra les cordes

Gràcies a un testimoni protegit, 'Sálvame' ha pogut proporcionar noves dades sobre el tenebrós succés

Angela Drobowolski, dona de Josep Maria Mainat a 'El Convidat'

El 'Mainat place' està imparable, i a mesura que passen les hores van apareixent noves dades que segueixen enaltint més que mai el drama familiar que està vivint el productor i empresari català Josep Maria Mainat.

La parella segueix vivint per separat, però és ara quan estan apareixent testimonis molt importants i aclaridors que vindrien a donar molta llum a la nit en què, presumptament, Ángela Dobrowolski hauria intentat prendre-li la vida al seu espòs.

'Sálvame' ha contactat amb un testimoni protegit i que ha explicat que Àngela va contractar a un important expert informàtic, inicialment per ajudar a recuperar uns documents digitals que hauria perdut però a poc a poc aquest encàrrec es va anar modificant fins que aquesta, li va demanar a l'informàtic fer desaparèixer les imatges de la càmera de videovigilància de la casa, amb la intenció d'esborrar qualsevol dada o imatge que pogués arribar a incriminar aquest intent d'assassinat.

Pel que sembla, aquest encàrrec mai es va arribar a realitzar, ja que 'La Vanguardia' ha publicat algunes captures de pantalla en què es pot veure a la dona de Mainat manipulant alguna cosa a la nevera de la casa i alhora, sortint i entrant a l'habitació del productor fins a tretze ocasions diferents.

L'entorn de Dobrowolski ha traslladat la seva versió i ella ha dit que el que portava a les seves mans eren les seves sabatilles per no fer soroll en les seves contínues visites a la nevera, ja que segons el seu relat, pateix d'insomni i s'aixeca a beure aigua constantment.

Les sospitoses recerques d'Àngela al seu ordinador

Aquest informàtic explica que Àngela va estar buscant a Internet abans de l'esdeveniment informació sobre la insulina i el coma que podria provocar una sobredosi d'aquesta substància. En el cas que el hacker pogués demostrar aquestes recerques servirien com a prova per poder demostrar l'intent d'assassinat feia el productor més important del territori català.

L'alemanya havia d'abandonar el domicili abans de les dotze de la nit d'ahir

Encara que el presumpte intent d'assassinat a Josep María Mainat es va cometre a finals de juliol, el jutge encarregat de la instrucció va decretar que Angela Dobrowolski havia d'abandonar la casa familiar dilluns mateix, abans de les dotze de la nit.

Mentrestant, Mainat va estar uns dies al costat dels seus fills a la casa que té a Canet de Mar i ara, segons les últimes informacions, s'hauria mogut a un nou emplaçament esperant que la seva encara dona surti de la casa familiar.


Comentaris

envia el comentari