Pol Mainat i Rosa Maria Sardà en una imatge d'arxiu

Pol, el desconegut fill de Josep Maria Mainat consternat pel 'show' dels últims dies

L'intent d'assassinat d'Angela Dobrowolski al productor català s'ha convertit en un 'reality show'

El cas Mainat s'ha convertit en el serial d'aquesta tardor i cada dia que passa es coneixen moltes més dades sobre el matrimoni del productor televisiu català amb Angela Dobrowolski i el seu presumpte intent d'assassinat. Tal com va avançar 'La Vanguardia', Pol Mainat, el fill de Josep Maria Mainat i Rosa Maria Sardà, va ser el primer que va sospitar de la dona del seu pare i qui va denunciar els fets davant de la policia catalana. 

Segons tota la informació recopilada fins ara del cas, les sospites indiquen que Angela Dobrowolski va intentar matar l'empresari la nit de 22 al 23 de juny a través d'injeccions d'insulina, que com que ell és diabètic li van provocar una hipoglucèmia que el va deixar en coma. En un primer moment es va creure que es tractava de causes naturals, però Pol Mainat va sospitar dels problemes entre el seu pare i la seva dona i ho va denunciar. 

Poc després, Angela va ser detinguda i més tard posada en llibertat amb càrrecs. Ara, el cas està sota investigació per part del Jutjat d'Instrucció número 32 de Barcelona, i mentrestant s'ha convertit en una espècie de 'reality show' del qual molts programes de televisió, especialment a Telecinco, se n'estan fent ressò. De moment, el cas ja inclou conflictes familiars, consum de substàncies i fins i tot sospites de prostitució

Pol Mainat, el fill que ho va descobrir tot

Pol, l'únic fill que van tenir Josep Maria Mainat i Rosa Maria Sardà durant la seva relació, té actualment 45 anys i va ser el primer sospitós de tot el que estava passant amb Angela Dobrowolski. Com no podia ser d'una altra manera, amb l'explosió mediàtica del cas, la seva figura està començant a generar interès per part del públic, ja que és un personatge fins ara desconegut, com gairebé tota la seva família. 

Tot i la relació directa del seu pare amb els mitjans televisius, Pol s'ha mantingut sempre allunyat del focus mediàtic, però ha participat en alguns dels projectes dels seus pares, com per exemple en diverses produccions de Gestmusic, la productora que va fundar el seu pare i que va donar vida a formats de gran èxit com 'Operación Triunfo' o 'Tu cara me suena'. També va aparèixer en la pel·lícula 'Dues dones divines' i en el programa 'Los algos' de Cuatro entre el 2007 i 2009. A més, també ha consolidat la seva faceta de productor musical i DJ, com ell mateix mostra a les seves xarxes socials.