Primer pla d'Amaia Montero.

Amaia Montero, a punt de donar la notícia més desitjada: el seu ex ho explica tot

'Socialité' ha donat l'última sobre Amaia Montero

Amaia Montero torna a estar d'actualitat, però aquesta vegada per un bon motiu: el seu estat millora notablement. Al programa 'Socialité' han explicat tot el que està passant i han emès unes imatges de Gonzalo Miró. L'ex d'Amaia ha parlat clar i ha revelat que està molt millor, tot i que el procés és lent.

Amaia Montero s'ha convertit en la protagonista de 'Socialité' gràcies a una última hora que tothom estava esperant. «Per fi tenim bones notícies: el seu estat millora i ha estat la seva exparella, Gonzalo Miró, qui ens ha explicat com està evolucionant». Ha estat completament sincer i ha fet una entrevista que no ha deixat indiferent ningú.

Amaia es va retirar a l'octubre, després d'enviar una sèrie de missatges a les seves xarxes que van fer preocupar tothom. Va decidir ingressar en un centre especialitzat i, des de llavors, se'n coneixen ben poques informacions: tot és un misteri. A 'Socialité' han emès unes declaracions que han tranquil·litzat els fans. Per sort, tot està controlat.

«He parlat amb ella i jo crec que aviat tindrem notícies seves. Cada cop queda menys temps i tots volem que torni. Jo estic encantat de parlar d'ella, però no soc el portaveu oficial, encara que cada vegada queda menys i és evident que està millor. Tornarem a veure la seva millor versió d'aquí a mica, però no vull ser jo qui posi una data perquè no és la meva feina».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Amaia Montero anunciarà ben aviat les novetats

Amaia, segons han explicat al programa esmentat, té la intenció de reprendre la seva carrera musical. Abans de retirar-se, va compondre diversos temes que vol tornar a cantar davant dels seus milers de seguidors, aviat dirà quan. Gonzalo Miró pensa que ell no pot donar la data, però sí que ha explicat que serà aviat perquè l'artista està molt recuperada.

Foto d'Amaia Montero despentinada i seriosa.
Amaia Montero ha viscut situacions molt tenses. | INSTAGRAM @AMAIAMONTEROOFICIAL

Montero pot estar tranquil·la: el seu ex ha calmat els mitjans i ha parlat en un to molt prudent. «Ja veureu com la veurem bé damunt d'un escenari», comenta davant d'un grup de reporters. Ha reconegut que no se sent còmode parlant de la cantant, però assegura que està al corrent de totes les novetats.

Gonzalo també ha parlat dels seus projectes i ha reconegut que no té gaire temps per gaudir de l'oci. «Estic encantat, entre la ràdio, la tele i els esports estic molt content, encara que no he pogut anar a la Fira d'Abril».

Montero, seguint les últimes informacions, anunciarà molt aviat que està recuperada. La seva intenció és fer-ho quan tingui la data exacta per tornar als escenaris. Ho té tot preparat.