Amaia Montero seriosa

Amaia Montero trenca el silenci sobre la salut després de sortir de l'hospital

Amaia Montero s'ha pronunciat per primer cop des que ha sortit de la clínica

Amaia Montero ha tornat per no preocupar els seus fans i la gent que més estima. Ha explicat com es troba ara que ha sortit de la clínica mentre posa rumb juntament amb els seus familiars per celebrar un bonic Nadal.

Si hi ha una cosa de què cada vegada es va parlant més a la societat això és de la salut mental. L'any passat es va viure amb l'eterna Verónica Forqué i aquest any es va veure a través d'un crit d'auxili en una fotografia d'Amaia Montero. Els seus fans ràpidament van entendre que era una manera de demanar ajuda i van recordar el seu cas amb el que li va passar a la veterana actriu.

Amaia Montero foto instagram
Amaia Montero va preocupar els seus seguidors amb aquesta foto | INSTAGRAM @AMAIAMONTEROOFICIAL

La fotografia en blanc i negre va fer la volta al món l'octubre passat. A la instantània es pot veure una Amaia despentinada, cansada i amb moltes ulleres que deixava preocupats els seus fans també amb la frase següent. «Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perdut, de què em serveix la vida?»

Els familiars i amics d'Amaia van anar ràpidament a ajudar-la i la van ingressar en una clínica perquè millorés. Ara, un mes després, la cantant ha sortit de la clínica i ja es coneix com es troba.

Aquest és l'estat actual d'Amaia Montero després de la fotografia

En sortir de la clínica de Navarra, ho feia amb un còmode xandall per muntar-se en un cotxe que l'estava esperant. Ella mateixa va pujar les maletes al vehicle i van posar rumb a Irun, on té el seu domicili familiar i on passarà un Nadal tranquil·la envoltada de familiars i amics.

Per aquell moment, va ser la seva germana Idoia la que va confessar que la cantant no estava passant pel seu millor moment. Tot i això, setmanes després hi ha millors notícies sobre el seu estat de salut.

Ara segons informa L'Espanyol, Amaia Montero és a Irun en companyia de la seva mare Pilar Saldías i de la seva germana Idoia Montero.

Tal com informa una font propera a la cantant al diari citat, Amaia es troba «forta i decidida» i amb moltes ganes de «mirar cap al futur».

Foto d'Amaia Montero
Amaia Montero es recuperarà a poc a poc amb ajuda dels familiars i amics | Europa Press

Per a la cantant, durant aquest temps, també han estat molt importants els seus fans i totes les persones que s'hi han preocupat. És per això que estaria «agraint per privat totes les mostres d'afecte rebudes».

Els amics d'Amaia Montero salten en defensa i esperen que es recuperi aviat

Durant aquest temps, han estat moltes les mostres d'afecte que ha rebut Amaia des de la distància. El seu exnòvio, Gonzalo Miró, li va dedicar unes paraules boniques a través de la premsa: «Amaia és una gran persona amb un cor que no li cap al pit». El fill de Pilar Miró també va confessar que «jo l'estimo molt, ja ho sabeu».

Foto d'Amaia Montero.
En menys del que es pugui imaginar, Amaia Montero estarà de tornada amb el seu nou disc | GTRES

La seva amiga Cayetana Guillén Cuervo també se'n va recordar en aquests difícils moments per a la cantant. «Es recuperarà segur, perquè ella és molt forta. És meravellosa. No és fàcil estar sempre exposat públicament, és un plus que cal tenir en compte. Ella tirarà endavant, t'ho dic jo que sí».

També n'han estat molt pendents i de la seva recuperació els guionistes Javier Calvo i Javier Ambrossi. L'artista Karlos Arancegui també va ser pendent de la cantant.