Primer pla Alba Carrillo plorant

Alba Carrillo intenta lligar amb un presentador, però ell la talla en sec

Alba Carrillo protagonitza un moment escandalós

Alba Carrillo ha acaparat una gran quantitat de titulars durant aquesta última setmana després de l'escàndol del petó amb Jorge Pérez. La model té molt clara la seva postura i ja s'ha pronunciat. Alba no pensa deixar que ningú la denigri, i encara menys que la seva imatge es vegi perjudicada per aquest fet.

Tot i això, un nou esdeveniment ha tornat a col·locar la col·laboradora de televisió al bell mig de la polèmica. Alba feia cremar les xarxes socials amb un comentari pujat de to a un famós presentador de la cadena: Joaquín Prat. Però el presentador d'El Programa de Ana Rosa la va tallar en sec.

Alba Carrillo i el suggeridor missatge a Joaquín Prat

Si alguna cosa caracteritza Alba Carrillo és que no té pèls a la llengua. La model ha sabut com fer-se un forat a la televisió i sap treure'n profit. La col·laboradora s'ha trobat al mig de moltes polèmiques durant la seva trajectòria davant les càmeres, però ella sempre s'ha mostrat forta.

Ara, amb tot l'enrenou de Jorge Pérez, Alba ha deixat clar que no guardarà silenci i que pensa parlar sobre el tema. I així ho ha fet al plató de Ya es mediodía, presentat per Joaquín Prat.

Foto de Joaquín Prat parlant amb Alba Carrillo a 'Ya es mediodía'.
Alba Carrillo envia un missatge molt sorprenent a Joaquín Prat. | Telecinco
 

I ha estat en aquest mateix plató on han saltat les espurnes entre el presentador i la col·laboradora. Això sí, no de la manera que li hagués agradat a la model.

Alba anava al programa per parlar sobre tota la polèmica del petó. La model va intentar justificar la seva reacció, deixant clar que ella actuava així amb els seus companys. I va decidir enviar-li un missatge d'allò més suggerent al presentador.

«Estava sent com soc amb tots. A Miguel Ángel Nicolás li toco el cul, a tu no te'l toco, perquè encara no tenim tanta confiança, però ja te'l tocaré», revelava la model.

No obstant això, aquestes paraules no van ser recollides de la millor manera pel presentador. Sembla que a Joaquín no li va fer gens de gràcia aquest comentari i va tallar en sec el 'tonteig' que intentava generar Alba.

«Jo estic enamoradíssim. Estic molt enamorat», sentenciava Prat. I és que el presentador torna a tenir el cor ocupat per una nova il·lusió, Alexia Pla.

Prat, que no sol parlar gaire sobre la seva vida privada, va compartir amb els seus seguidors d'Instagram el viatge romàntic a Colòmbia que havia fet amb la seva nova parella.

Alba Carrillo, farta de la polèmica

L'exconcursant de Supervivientes ha revelat que la pressió mediàtica a què està sent sotmesa és totalment desproporcionada. I sobretot, ha confessat que està molt disconforme amb l'actitud que Pérez està tenint.

«Hi ha coses d'ell que no m'estan agradant. Això de dir joc perillós o muntar un drama... Estic fins als nassos del drama!», afirmava a Ya es mediodía.

Foto del petó d'Alba Carrillo amb Jorge Pérez
A Alba Carrillo no li han agradat gens les paraules de Pérez. | Mediaset
 

La model no entén l'enrenou que està generant aquest assumpte i ha assegurat que n'està farta. «Quin joc perillós... Deixem de dramatitzar, de ser sants. Jo ja no puc més, tinc un límit. Ja n'hi ha prou de tant de dramatisme, que això és una cosa que passa qualsevol nit», assegurava Carrillo.

La col·laboradora sap que ha de parlar sobre aquest tema amb Jorge en privat: «Em falta una conversa amb ell, perquè ha dit coses per darrere que no m'han agradat gens, són innecessàries. Estic una mica disgustada», afirmava.