Primer pla de Vicky Martín Berrocal.

Vicky Martínez Berrocal, enxampada amb un famós: «Això t'ha agradat»

Vicky Martín Berrocal ha sorprès mostrant-se amb algú molt conegut

Vicky Martín Berrocal és una de les 'solteres d'or' del nostre país després de trencar la seva relació al començament d'any amb Joao Viegas Soares. Des de llavors no se li ha conegut parella, tot i que ha deixat clar que està oberta a l'amor. Per aquest motiu, la premsa no deixa de seguir-la i d'interessar-s'hi, ja que ara ha estat vista amb una persona molt coneguda.

Concretament, ha estat amb el futbolista del Betis Joaquín Sánchez. Això sí, no hi ha res entre ells: han estat junts gravant el programa d'ell a Antena 3, on ella ha estat entrevistada.

Vicky Martín Berrocal 'enxampada' al costat de l'andalús

La mare d'Alba Díaz treballa com a dissenyadora i per aquest motiu l'esportista bètic volia entrevistar-la. Al seu espai, Joaquín, el novato, opta sempre per aprendre una professió de cara al moment en què pengi les botes. De fet, una feina que s'ha plantejat és la de modista i, per això, s'ha posat a les mans de Vicky.

Martín Berrocal ha estat l'última entrevistada al seu programa i la veritat és que tots dos s'ho han passat d'allò més bé. Ho han fet des que l'esportista ha arribat a l'estudi i ha dit: «Per ser un bon dissenyador, he de conèixer els teixits». I ella li ha respost: «Ho has de conèixer tot». En aquest punt ha afegit el del Betis: «I el cos de la dona». Un comentari davant del qual la sevillana ha exposat: «Això t'ha agradat, eh». Unes paraules que han provocat les rialles de tots dos.

Aquestes rialles també han tornat a aparèixer quan la dissenyadora li ha dit al futbolista que havia de dissenyar un vestit per a la seva dona, Susana Saborido. Ha estat un repte que l'ha espantat perquè, segons ha explicat, «és molt delicada».

Tanmateix, ha assumit la prova i la seva dona, que és amiga i companya de Vicky a l'espai El show de Bertín de Canal Sur, s'ha quedat perplexa. De fet, ha dit: «Em fa por en quin embolic em pot posar».

Vicky Martín Berrocal centrada en la seva faceta professional

Des que va trencar la seva última relació, l'exdona de Manuel Díaz, encara que no descarta tornar a enamorar-se, està centrada al màxim en la seva faceta professional. Continua realitzant els seus dissenys i llançant al mercat les seves col·leccions, que són un veritable èxit. Per això, fins i tot hi ha rostres molt coneguts que somiïn amb els seus dissenys. Per exemple, al programa de Joaquín ha confessat que «Rosalía em va explicar que tenia fotos meves a la seva habitació. Algun dia somiava vestir algun vestit meu».

De la mateixa manera, cada cop està potenciant més les seves xarxes socials, on compta amb més d'un milió de seguidors. Ho fa perquè l'ajuden a revelar les seves propostes de moda i perquè l'han convertit en tota una 'influencer'. No només hi comparteix els seus estilismes, sinó també els trucs de bellesa i, fins i tot, les seves reflexions.

Recentment va compartir un vídeo seu on parlava dels prejudicis i de les pressions socials en matèria estètica. Exactament va dir: «Deixem de jutjar el cos dels altres, cadascú té el cos que té i no hem de criticar. Hem d'estimar-nos tal com som. Canviem el relat del sobrepès i l'obesitat des del respecte i l'empatia. Si no esteu en el vostre pes saludable, no dubteu a demanar ajuda i acudir al metge. A mi em va ajudar molt».