Fabiola Martínez

Fabiola Martínez destapa la gran mentida de la nova vida de Bertín

Fabiola Martínez es pronuncia sobre el canvi de la seva exparella

El pròxim mes de gener es compliran dos anys des de la separació de Fabiola Martínez i Bertín Osborne. La notícia va ser tot un xoc per a la premsa del cor, ja que la parella era una de les més estimades pel públic. Tot i això, la seva ruptura va ser el clar exemple que es pot acabar un matrimoni i tenir bona relació.

Tant la model com el presentador han mostrat públicament l'afecte que encara tenen l'un per l'altre. Els últims mesos, el cantant ha sorprès tothom amb el seu enorme canvi físic. Com s'esperava, la seva exparella, Fabiola Martínez, no ha dubtat a pronunciar-se sobre l'aspecte del presentador.

Fabiola Martínez parla clar sobre el canvi de Bertín Osborne

Bertín ha ofert una exclusiva entrevista per a la revista ¡Hola!, on ha presumit del seu espectacular físic. Als seus 67 anys, Bertín s'ha pres molt seriosament la vida 'fitness' i durant els últims mesos el gimnàs ha estat el seu refugi on poder desemboirar-se.

Foto de Fabiola Martínez en un esdeveniment solidari.
Fabiola Martínez es pronuncia sobre el canvi de la seva exparella. | GTRES

El canvi físic que ha experimentat ha estat enorme, a més, ell mateix ha mostrat a les seves xarxes socials com de debò s'havia pres les seves rutines d'exercicis: «Em vaig proposar posar-me en forma fa quatre o cinc mesos. Vaig aprimar-me deu quilos i m'hi mantinc. Al principi és un tema de força de voluntat i ara ja és un tema de costum», confessava per a la revista.

Ara, la seva exdona, Fabiola Martínez, no ha dubtat a pronunciar-se sobre aquesta entrevista que ha fet el presentador. La model veneçolana està molt sorpresa amb el nou físic de la seva exparella. Encara que hi ha alguna cosa que troba a faltar al nou Bertín: «Jo no vaig veure mai abdominals, només li falta la tauleta. Ara li hauré d'anomenar 'Bertinator'. Ell sempre ha estat guapíssim, però trobo a faltar una foto dels abdominals», relatava la model. Tot i això, ha confessat que s'alegra molt per ell i per aquesta nova etapa que ha començat: «Està impressionant i m'encanta», confessava.

El cantant també ha parlat pel que fa al tema de l'amor. No té gens d'interès a tornar a enamorar-se, això ho té clar: «Tornar a enamorar-me ni m'ho plantejo. Ara mateix no tinc necessitat ni gens d'interès… Zero. Aleshores, quan tu estàs tancat així i, a més, per convicció, doncs el més normal és que no passi», confessava a ¡Hola!.

Fabiola Martínez molt feliç en la nova etapa de soltera

Fabiola Martínez es troba en un gran moment de la seva vida. Després de la ruptura, la model reconeix que està centrada en diversos projectes que la mantenen molt ocupada. Ara mateix, és una de les col·laboradores estrelles de Y Ahora Sonsoles, a més de presidir la fundació que va crear amb Bertín.

Pel que fa al tema de l'amor, la model té una postura molt semblant a la de la seva exparella: Fabiola no té pensat tornar a enamorar-se. Encara que els mitjans ja l'han relacionada amb algun home, ella ho nega rotundament:

«Jo no estic tancada a res. Ara mateix estic fenomenal amb mi mateixa i em deixo estimar. Últimament lligo cada vegada més. Crec que com estic una mica animada, això ho noten, jo ric i m'ho passo molt bé», confessava fa unes setmanes.

De moment, Fabiola gaudeix de la solteria, això sí, sense deixar la porta tancada a l'amor.