Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat s'obre en canal i aposta per salvar el matrimoni

Joaquín Prat es torna tot un conseller de l'amor al seu darrer programa

El presentador de televisió Joaquín Prat s'ha manifestat enmig del drama amorós que hi ha entre Jorge Pérez i Alba Carrillo. Un polèmic tonteig entre tots dos ha fet que Joaquín trenqui el silenci i es converteixi en un autèntic conseller de l'amor per al principal afectat.

El periodista no ha pogut evitar deixar passar el tema. Joaquín Prat és una persona que creu en l'amor i que fa uns dies confessava que estava enamorat. Per això, el presentador ha trencat el silenci del tot i ha dit a Jorge Pérez tot el que pensa sobre el tema.

Ja que si es té en compte que Jorge fa més de tretze anys que està casat, el tonteig amb Alba Carrillo no és poca cosa. I tot i que s'ha disculpat i vol posar de part seva per recuperar el seu matrimoni, la seva dona Alicia Peña no oblida.

Joaquín Prat
Joaquín Prat ja no amaga l'amor i mostra la seva xicota | INSTAGRAM @JOAQUINPRAT

És una infidelitat que arriba amb una família formada i quatre fills. Una relació que aparentment es creia estable, però que s'està enfonsant a causa dels darrers moviments del marit amb Alba Carrillo.

El consell de Joaquín Prat

Mentre Joaquín Prat entrevistava a Ya es mediodia Jorge Pérez, el guanyador de Supervivientes 2020, aquest se sincerava per complet. El guàrdia civil s'ha esplaiat davant del presentador i ha rebut una calorosa acollida als seus problemes. Joaquín li ha aconsellat des de la més profunda sinceritat sobre què ha de fer si vol recuperar la seva dona.

«Has de viure amb això, has d'intentar recuperar aquesta confiança, crec que ho aconseguiràs». D'aquesta manera animava Joaquín Prat, confiat que tot es pot solucionar sense cap mena de problemes. Qui sap si serà així o simplement és que Joaquin és un autèntic passional i creu massa a l'amor.

Però bé, la veritat és que tot apunta que els consells del presentador estan funcionant, o almenys causant efecte. Doncs Jorge ja ha deixat clar que ho donarà tot per recuperar la confiança de la seva dona, tal com apuntava Joaquín Prat.

Joaquin Prat i Alexia Gabaldon
La felicitat de Joaquín Prat des que estan junts és indiscutible | Trendings

Sigui com sigui, l'embolic que tenen entre Alba i Jorge està passant una mala factura al guàrdia civil. Això sí, Joaquín Prat ha quedat com tot un celestí. Té dots, oi?

Joaquín Prat confessa el seu amor

El presentador està enamorat i n'ha confessat l'amor. Ho feia davant de tothom en ple directe de Ya es mediodia  dient que el seu cor ja està ocupat.

I és que tot apunta que Joaquín Prat ha posat punt final a la seva etapa de solteria, cosa que ha confirmat a la televisió.

La història és com a mínim curiosa, ja que tot passava quan al programa havien dit que l'amor engreixa. Va ser una frase recolzada per experts en el tema, però sembla que no a tothom li passa això. I per corroborar que és així, Joaquín Prat va decidir llançar-se a la piscina i confessar-ho.

El presentador va dir exactament: «Estic enamorat, i des que ho estic, he aprimat». D'aquesta manera va deixar anar el que ningú no s'esperava. La intenció era demostrar que l'argument no era totalment vàlid, però va acabar donant una notícia sobre el seu estat sentimental.

Tot i així, és cert que no és la primera vegada que el presentador dona una pista sobre el seu nou estat sentimental. Però sí que ha estat la primera vegada que n'ha parlat sense cap embuts. Ho ha dit alt i clar malgrat allò que pogués pensar l'opinió pública.