Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Julia Janeiro

Julia Janeiro reapareix irreconeixible: què li ha passat a la cara

Julia Janeiro ha ensenyat per primera vegada la seva cara al natural

Julia Janeiro s'està convertint en una de les estrelles a Telecinco. I això, encara que el seu perfil a les xarxes socials apunti que pot arribar a ser una 'influencer'. I és que hi ha poques marques que aposten per treballar-hi.

Si bé la filla de Jesulín va decidir que no volia participar en els espais de televisió, el seu perfil continua sent un dels més perseguits per la premsa rosa. I això és perquè no para de cridar l'atenció amb tot allò que mostra a les xarxes socials.

Ara, una de les seves darreres publicacions se n'han fet ressò, especialment per als mitjans de Telecinco. Julia Janeiro ha aparegut a les xarxes amb la cara força canviada. Segons sembla, ha decidit treure's els filtres i el maquillatge i mostrar-se tal com és.

Als seus 19 anys, la 'influencer' compta amb més de 231.000 seguidors a Instagram. I cap d'ells s'ha perdut detall del que passa a la seva vida, ni tan sols pel que fa a la seva pell.

«No es tracta de tenir una pell perfecta, sinó sana»

Tots sabem que la pell té porus, textures i sovint infinitats d'imperfeccions. I malgrat que el moviment 'body positive' que ha pres molta força en els darrers anys, les inseguretats de molts joves sobre el seu cos no han desaparegut en absolut. Així que, davant d'això, la medicina estètica hi té diferents solucions.

És per això que Julia Janeiro s'ha plantejat passar per tractaments on poder millorar el seu aspecte. O, si més no, guanyar salut. Sí, perquè fins ara sempre ha sortit amb un maquillatge total fent veure una pell sedosa i sana.

Imatge de Julia Janeiro fent-se retocs estètics
Julia Janeiro sense maquillatge | Instagram

Res més lluny de la realitat, ja que cada foto que pujava a les xarxes passava per uns filtres poc reals. Així que, per primera vegada, Julia Janeiro s'ha mostrat com és realment i ha mostrat la seva pell al nu. I la realitat és que compta amb grans, molt comuns a la seva edat, i vermellors en part de la cara.

Res estrany, ja que aquest tipus de pells són d'allò més comú a la vida real, encara que no tant a través de les pantalles. Davant d'això, molts han elogiat aquest atreviment per part de la 'influencer', ja que molts han conegut la faceta menys coneguda de Julia, mai més ben dit.

«Com podeu veure, no tinc la pell perfecta. Tinc imperfeccions, com tothom», ha comentat Juls, com es fa dir al seu perfil d'Instagram. Julia Janeiro ha decidit compartir un vídeo en què es veu com és el tractament que està rebent per a aquests granets i lluir una pell molt més sucosa.

A més, la jove compartia un poderós missatge: «No es tracta de tenir una pell perfecta, sinó sana. La tinc força sensible».

D'altra banda, recordem que Julia està fent la seva vida lluny de la casa dels seus pares, Jesulín i María José Campanario, amb qui ha tingut alguna picabaralla. Actualment viu amb el seu xicot, el jugador de futbol Tomy Rossi.