Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana María Aldón

Ana María Aldón falla en el seu objectiu amb Ortega Cano i perd els diners

Ana María Aldón no obtindrà els diners de José Ortega Cano

Fa unes setmanes, Ana María Aldón i José Ortega Cano van anunciar la seva separació. Després de deu anys de relació, dels quals quatre han estat de matrimoni, la dissenyadora ha decidit separar-se'n.

La sentència de divorci que Ortega Cano no volia signar a Ana María Aldón

Ana María Aldón i José Ortega Cano havien de signar l'acord de divorci a principis del mes de novembre. Entre les condicions de l'acord, una de les més importants era la manutenció del seu fill José María: el torero s'havia d'encarregar del cent per cent de les despeses d'aquest, fins i tot quan el torero mori.

No només havia de pagar totes les despeses del fill que tenen en comú, també li havia de passar una pensió d'almenys mil euros a Ana María Aldón i ajudar a pagar el lloguer de la seva nova casa, que és a prop de l'habitatge matrimonial.

Uns amics propers de José Ortega Cano li van aconsellar a l'últim moment abans de signar l'acord de divorci que es fes enrere. Segons el punt de vista d'aquestes persones, el fet que el torero hagués de pagar aquesta quantitat de diners era injust i causava un enorme desequilibri entre la dissenyadora i ell.

Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa
Ana María Aldón també pagarà les despeses del fill. | GTRES

Ana María Aldón es quedaria sense els diners de José Ortega Cano

El dissabte 26 de novembre, Ana María Aldón va acudir al programa Fiesta per parlar sobre el seu divorci amb José Ortega Cano. Pràcticament un mes després que el torero es fes enrere perquè no estava d'acord amb les condicions del divorci, finalment van signar els papers.

Qui dels dos va haver de cedir? Va ser Ana María Aldón qui finalment va cedir a les exigències perquè la sentència de divorci sortís cap endavant. Es quedaria sense els diners de José Ortega Cano i tots dos contribuirien de manera equitativa a la manutenció del seu fill.

A més a més, José María, el fill que tenen en comú, viurà una setmana a casa del torero i una altra setmana a casa de la dissenyadora, condició que ja es coneixia abans. Per això resultaria just que tots dos contribueixin en les despeses del petit, no només Ortega Cano.

Segons ella va dir al programa, en cap moment va demanar la compensació econòmica al torero. És més, José Ortega Cano sí que va voler negociar una altra quantitat de diners per oferir a Ana María Aldón, una quantitat que no fos tan excessiva com mil euros, segons es parlava a les revistes el darrer mes.

El torero estava disposat a ajudar en qualsevol moment la dissenyadora en la seva situació econòmica, sempre que aquesta ajuda no fos abusiva. Ana María Aldón no va voler donar detall sobre què li va oferir el vidu de Rocío Jurado, només recalcava que ella en cap moment volia una ajuda econòmica i que va ser ella qui la va rebutjar.

En uns dies, Ana María Aldón abandonarà el domicili matrimonial i s'instal·larà a la casa que va llogar tot just anunciar la seva separació amb el torero. El motiu pel qual encara no se n'ha anat és perquè no ha acabat de pintar i decorar.

José Ortega Cano no s'hi ha pronunciat. Fins i tot, quan els periodistes el van captar en bicicleta, ell ha decidit no parlar i passar de llarg. Gràcies a Ana María Aldón ja sabem que oficialment la parella s'ha divorciat.