Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega amenaça de deixar-ho si les coses no canvien

A Sonsoles Ónega no li tremola el pols i exigeix que se la prengui seriosament

Les coses per a Sonsoles Ónega sembla que no estan anant gaire bé. La seva marxa de la cadena de Telecinco per endinsar-se a Antena 3 li està suposant un gran esforç. De fet, aquesta setmana la periodista ha protagonitzat tota una escena al seu programa, Y ahora Sonsoles, amb una espectadora.

Sonsoles Ónega no ha dubtat a dirigir-s'hi directament després d'estar tossint constantment. I és que el tema que s'estava abordant en aquell moment era precisament el dels casos de grip i de refredats d'aquest mateix any.

Tot un moment d'allò més incòmode que ha tret de polleguera la mateixa presentadora.No només ha estat incòmode, sinó que més endavant ha arribat a un punt tens entre la mateixa Sonsoles Ónega i la directora del programa. La periodista ha amenaçat de marxar si la dona no es posava la seva mascareta.

A més, el seu company Miguel Lago també se n'ha anat calent a casa. La periodista li ha dit que és «una mala persona» després d'haver sentit com la comparava amb una nina de Famosa. Sabem que sempre està amb ironies, però en aquesta ocasió sembla que no li ha agradat gens a la professional.

L'enfrontament entre Sonsoles Ónega i la directora d'Y ahora Sonsoles

La comunicadora que presenta el programa Y ahora Sonsoles ha protagonitzat una de les escenes més comentades durant aquesta setmana. Després d'estar en plena tertúlia sobre els casos de grip i de refredats d'aquest any, s'ha vist obligada a interrompre el programa a causa d'un soroll constant molest.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega al plató de 'Y ahora Sonsoles' | ATRESMEDIA

Es tractava d'una senyora del públic que no parava de tossir. Sonsoles Ónega s'hi ha dirigit especialment, per demanar-li de manera educada que es posés la mascareta.

«Hi ha algú que està tossint molt per aquí. Li portaré aigua, directora», va esmentar enmig de l'espai televisiu. «És que no para de tossir i m'està posant nerviosíssima» es queixava.

La presentadora no faria fora ningú

Després de donar una mica d'aigua a la senyora causant de tot aquest enrenou, Sonsoles Ónega ha comentat: «Posis la màscara perquè és que clar…», fent referència al fet que estava interrompent tot el programa i l'estava posant dels nervis.

Miguel Lago no ha ajudat gaire enmig d'aquesta situació, ja que només s'ha limitat a dir amb ironia que se n'anés. «Faci'm el favor, vagi-se'n a casa seva ». La periodista ha replicat immediatament el seu company, dient que ella no faria fora ningú, però «és que la pobra està tota l'estona i és clar...».

Ha estat una situació una mica incòmoda, tant per a Sonsoles Ónega com per a la mateixa dona, que no parava de tossir. A més, ha afegit «No és que em desconcentri, que jo no em desconcentro amb res d´aquest món».

Una fletxa directa de Sonsoles Ónega

Després d'aclarir que feia tot això per la mateixa dona, però que no volia ofendre-la, Sonsoles ha esmentat: «però si no té mascareta, ara veurem què fem».

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega durant el programa | Atresmedia

I és que, la cosa no ha quedat així. La professional ha llançat un dard a la directora d' Y ahora Sonsoles. «Volia dir una cosa més, si em deixa la directora, perquè aquí tots manen menys jo. Me n'aniré».

Ha estat una frase que ha deixat tothom de pedra, ja que ningú se l'esperava en aquest moment tan tens i incòmode.

Sonsoles Ónega, després d'aquesta forta declaració, també s'ha enfrontat al seu company després de sentir-li dir que semblava una nina de Famosa. «Quina mala persona», replicava finalment.