Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López

Marta López assenyala la dona de Jorge Pérez i destapa el secret

López parla sense embuts sobre la traïció de l'exconcursant de 'Supervivientes'

Marta López va ser testimoni d'excepció del flirteig que van protagonitzar Alba Carrillo i un company de cadena a la festa de la productora Unicorn Content.

Fa dies que Marta López no pot dormir perquè sap que l'enrenou que han provocat els dos col·laboradors de Telecinco es podia haver evitat: tant ella com altres companys de la productora els havien avisat que aquella nit estaven sent gravats en actitud massa afectuosa. La complicitat entre Carrillo i Jorge Pérez era òbvia, però, en un moment donat, aquests van desfermar la seva passió i no van fer cas als continus avisos de Marta.

Marta López parla del televisiu després del flirteig amb la seva amiga

Sembla que no els importava ser descoberts, malgrat l'escàndol que generaria aquest flirteig tan exagerat, ja que el guanyador de Supervivientes 2020 és un home casat. Veient la situació, Marta López va acabar emportant-se Carrillo fora del local i la va acompanyar fins a casa perquè l'assumpte no anés a més.

Aquest dilluns, la col·laboradora de Sálvame ha parlat de tot això al Teatre Amaya de Madrid, on el seu amic Kiko Hernández estrenava l'obra Las Troyanas. L'amiga del madrileny va atendre sense problemes una companya d'Europa Press i responia amb certa tristesa sobre un fet que es podia haver evitat perfectament.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez travessa un dels seus pitjors moments. | Catalunya Diari

«Sabia que no havien quedat fora del programa»

«Jorge fa tres dies que no menja, està plorant, està destrossat. Vaig parlar amb la seva dona i ho està passant fatal. I Alba ho està passant malament perquè té molt d'afecte a Jorge», confessava Marta. Sap que la situació generada és més que complicada pel matrimoni, però nega que la separació de la parella es pugui produir en algun cas.

«Ell ha reconegut com de malament ho va fer i ha demanat perdó a tothom, principalment a la seva família, a la seva dona i als seus fills. Què més farà? Ja no pot fer res més. Ja han dit tots dos el que ha passat, s'han vist les imatges. He estat amb ell a Ya es mediodía i m'ha fet molta pena», sentenciava Marta.

A més, aquesta negava en rotund les informacions que destapava el seu company de programa, José Antonio Avilés, hores abans a Sálvame. «Ha dit que els ha vist en un hotel i això no és veritat. El que ha passat s'ha vist, però jo crec Alba i Jorge. Sabia que no havien quedat fora del programa».

Marta López destapa el secret d'ella després de la traïció

Sobre si han parlat tots dos, ha dit això aquest dilluns: «Alba i ell es van enviar un missatge, però no és el moment de parlar-ne ara». A més a més, sobre la dona del televisiu, s'ha pronunciat així: «Necessiten una mica de distància, un temps pel tema que ella estigui situada i estigui més tranquil·la».

Això sí, la col·laboradora de Telecinco «aposta al cent per cent que el matrimoni segueix endavant. És una ximpleria que un matrimoni es trenqui per això. Ha estat lleig, però ningú trenca per una cosa així, no passa res i la vida segueix». Marta López deixava clar que donava «suport a Alba, al col·laborador, a Alícia i a tot aquell que està ho està passant malament i que no s'expliquin més mentides».

Finalment, l'entrevistada sostenia que «no crec que Alícia posi al seu marit en aquesta tessitura de prohibir la seva amistat amb Alba, però ell no pot tenir la mateixa relació amb Alba perquè no té sentit. És impossible».