Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero

La mare de Sara Carbonero pren una decisió en saber com està la seva filla

La periodista ha vist com el seu familiar ha reaccionat ràpidament

Sara Carbonero respira tranquil·la després de veure com per fi era donada d'alta aquest dilluns 28 de novembre. I tot això després d'estar una setmana ingressada a la Clínica Universitària de Navarra a Madrid.

I és que, la periodista es veia sobresaltada fa poc més d'una setmana quan després d'una revisió rutinària, havia de quedar-se a l'hospital. Era necessari perquè havia de ser operada d'urgència, ja que els metges veien una cosa estranya que havien d'aturar com més aviat millor per la seva salut.

La veritat és que aquesta setmana en què ha estat ingressada Sara Carbonero, després de passar amb èxit aquesta operació tan sobtada, li ha servit de molt.

Sara Carbonero surt de l'hospital i la seva mare pren una decisió

Així, s'ha armat de valor i malgrat tornar a haver d'operar-se, la tercera vegada des que li diagnostiquessin un càncer d'ovari, la toledana no s'ha enfonsat. Sara està recolzada per la seva mare, Goyi Arévalo, que s'ha traslladat a Madrid per estar al seu costat.

Foto de Sara Carbonero
Sara Carbonero, en un vídeo del seu Instagram | Instagram (@SARACARBONERO)

La seva mare és una de les persones més importants de la seva vida. I no li deixarà anar la mà en cap moment, com ella mateixa deixava clar en un 'post' d'Instagram. Una publicació que mostrava fa tot just unes hores i demostrava que té una gran força de voluntat.

I malgrat estar vivint el pitjor durant aquest temps, que se li ha fet molt llarg, ha intentat treure el costat positiu de la vida. Ara sap que la seva mare estarà més a prop que mai en desplaçar-se a Madrid per estar al dia a dia amb la seva filla.

Sara Carbonero veu com la seva mare pren una contundent decisió

Una notícia que no fa més que confirmar la unitat que hi ha a la família de Sara Carbonero en aquests moments tan complicats que els ha tocat viure.

Imatge de Goyi Arévalo, mare de Sara Carbonero
Sara Carbonero tindrà la companyia de la seva mare durant un temps | GTRES

Altres familiars, a més de la seva parella Nacho Taboada, també han fet de cor fort i han ajudat en tot el que han pogut la presentadora en aquesta difícil setmana que ha travessat.

Els fills de Sara i Iker Casillas, que no és a Espanya perquè està treballant al Mundial de Qatar, s'han quedat amb una familiar de la toledana. I és que, Irene ha estat un pilar fonamental aquests dies per a la seva germana davant de l'absència del pare dels seus dos fills.

El cas és que la 'influencer' ja mira amb optimisme el futur. Ella és la persona que més animada se sent de tota la seva família i fins i tot és la que intenta animar el seu cercle més proper perquè no s'ensorrin.

Sara Carbonero, més forta que mai després del sotrac

Sabent que està forta i que ha superat un sotrac més, el futur és optimista per a ella, que ho veu tot amb una altra perspectiva. I és que ha reflexionat molt sobre la vida aquests dies en què no podia sortir de la Clínica Universitària de Navarra on estava ingressada.

Sara Carbonero
Sara Carbonero està més forta que mai| GTRES

Ara, toca recuperar-se a casa i envoltada pels que més l'estimen. Sabent que en qualsevol moment hi ha el risc que torni a aparèixer un contratemps en una d'aquestes revisions que passa cada mes.

Això sí, té clar que no es donarà per vençuda i que amb la força que li donen els seus fills, la seva mare i el seu noi, Nacho Taboada, és imparable. Està convençuda que podrà amb això i amb molts més revessos que vinguin en el futur.