Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Rubio

Pilar Rubio pren una sospitosa decisió i l'acusen d'haver-se separat

El nou gest de Pilar Rubio ha fet saltar totes les alarmes

Pilar Rubio s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades. I és que, després de l'última decisió que ha pres en relació amb la vida familiar, molts asseguren que el seu matrimoni amb Sergio Ramos podria no estar passant per un dels seus millors moments.

El juliol del 2021, la presentadora de televisió no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer les maletes per acompanyar el seu marit en la seva propera etapa professional al París Saint-Germain (PSG).

Després de la sortida del Reial Madrid, aquesta sòlida parella i els seus quatre fills es van instal·lar a Neuilly-sur-Seine, un dels barris més exclusius de la capital de França.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio decideix no acudir-hi | Europa Press

I, encara que Pilar Rubio no va poder gaudir tot el temps que li hagués agradat de la seva casa de Madrid, la parella de Sergio Ramos no es penedeix de la decisió que va prendre en el seu moment.

Però aquesta situació podria estar molt a prop d'arribar al final. I és que, a principis del 2023, s'acaba el contracte del sevillà al PSG i Sergio serà lliure per escollir el seu nou destí.

Ara, i malgrat tots els esforços que ha fet per mantenir a la superfície el seu matrimoni, l'última decisió que ha pres Pilar Rubio ha fet saltar totes les alarmes sobre una possible crisi dins de la parella.

Pilar Rubio no ha acudit a aquest esdeveniment familiar

Pilar Rubio ha tornat a ser la gran absent a la darrera reunió familiar dels Ramos. I és que, tot i ser una de les parelles més sòlides dins del panorama esportiu del nostre país, tot apunta que la presentadora no ha aconseguit connectar amb la família del futbolista.

Pilar Rubio i Sergio Ramos
Pilar Rubio se separa uns dies del marit | CatalunyaDiari

I és que, un altre any més, la col·laboradora d'El Hormiguero no ha anat a la festa d'aniversari de Paqui, la sogra. Gràcies a les xarxes socials de Sergio Ramos, hem pogut conèixer la important decisió que la model ha pres sobre això.

Aquest dilluns 28 de novembre, el jugador de futbol ha acudit al seu perfil d'Instagram per felicitar amb magnificència la dona que li va donar la vida. «Mare, moltes felicitats. Avui celebrem el teu aniversari, però cada dia celebrem la sort de tenir-te al nostre costat. T'estimem i t'admirem, mare».

Segons es pot veure a les imatges, el marit de Pilar Rubio ha aprofitat les seves vacances per reunir-se amb gran part de la seva família a la finca que té a Sevilla.

Fins allà s'han traslladat els seus germans, els seus pares i alguns amics per celebrar l'aniversari de la matriarca, però ni rastre de la presentadora de televisió.

I és que, si ens fixem en les instantànies que Sergio ha publicat en aquesta xarxa social, podem veure els Ramos al complet, però ni la Pilar ni els seus fills l'han acompanyat aquest dia tan especial.

Per la seva banda, la televisiva ha decidit quedar-se amb els seus petits a la capital del nostre país, on han tingut l'oportunitat de gaudir de la coneguda encesa de les llums nadalenques de la ciutat de Torrejón de Ardoz (Madrid).

Imatge de Sergio Ramos.
Sergio Ramos es reuneix amb tota la família, sense la presència de Pilar Rubio | Europa Press

«La temporada més màgica de l'any ja gairebé és aquí», ha escrit Pilar Rubio al seu Instagram, juntament amb un vídeo del petit Alejandro.

Aquesta nova absència de la col·laboradora de televisió no ha fet més que avivar els rumors sobre la seva suposada mala relació amb la família del marit.

I, encara que cap de les parts s'ha pronunciat mai sobre això, la veritat és que aquest petit gest podrien estar deixant al descobert la crua realitat.