Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana María Aldón

Ana María Aldón deixa als seus companys muts i anuncia el final

Ana María Aldón ha fet parlar molt

Ana María Aldón té l'agenda completa. Des que va anunciar la bomba sobre la seva separació, la seva imatge i la seva història han aparegut a tota la graella de Telecinco.

De fet, ja és normal veure la seva participació al programa Fiesta. Allà, l'empresària ha contestat durant tot aquest temps al que va passar a la seva vida arran del sonat divorci amb José Ortega Cano. Tot i això, hi ha altres espais on Ana María Aldón també ha aparegut freqüentment. Per exemple, Sálvame.

El programa de Jorge Javier Vázquez va acollir l'andalusa per saber els últims detalls del seu divorci. Però, també l'ha acollit per a l'últim esdeveniment que no ha deixat ningú indiferent: el Mediafest Night Fever.

Ana María Aldón es va presentar en aquest concurs per provar el seu talent cantant, actuant i transformant-se en Drag. Tot i això, l'empresària es va presentar amb un 'handicap' que el va influir molt en el seu pas pel programa. I és que es va presentar amb una faringitis aguda que li va dificultar el número musical.

Al costat d'Ainhoa Cantalapiedra, ha defensat el tema Viva la noche. Així, tot i que Ana María Aldón ha posat tot el seu entusiasme i la seva il·lusió, la seva actuació no n'ha agradat gaire. Ja quan sortia a l'escenari amb el seu amic es va notar que alguna cosa a la veu no anava gaire bé.

Jorge Javier Vázquez ha estat un dels que se n'ha adonat. «Tu aquesta nit vols que et facin fora?», preguntava ironitzant. Ana María Aldón s'ho va prendre amb molt d'humor, rient per la pregunta del seu company.

La de Chiclana ha contestat que no es trobava bé de la gola i que està prenent antibiòtic per combatre el dolor. «Pobreta, sembla que t'hagis empassat un gall», seguia fent broma el presentador.

Rocío Carrasco i Ana María Aldón
Ana María Aldón no va poder donar-ho tot durant la seva actuació | MEDIASET

 

Ana María Aldón, protagonista un altre cop

Shaila Dúrcal, Castelo i Falete eren part del jurat, que han valorat la seva actuació. La filla de Rocío Dúrcal no ha volgut comentar res sobre el seu pas per l'escenari, però sembla que s'ha sumat al fil de les bromes de Jorge Javier. «On és la sortida?», deia.

Ana María Aldón només ha rebut elogis per part de l'humorista, Castelo. Aquest va apreciar l'esforç que havia fet tota la setmana l'andalusa. Per part seva, Falete ha admirat el suport d'Ainhoa a la seva amiga tant dins com fora dels focus.

Com dèiem, Ana María Aldón és una convidada molt recurrent al canal de Mediaset. Per al record queden les declaracions que va fer Ortega Cano a El programa de Ana Rosa. No obstant això, la seva exdona continua volent el millor per a ell.

«Jo em vaig enamorar d'un home superafectuós, superratent, que no va deixar ni un moment durant l'embaràs. A mi no em fa vergonya veure'l. El que no vull veure és patir».

«No m'agrada veure ningú patir. És un home que es pot equivocar. Tots diem coses de què després ens penedim», deia davant del presentador.