Imatge d'Ana María Aldón

El fill d'Ana María Aldón confirma que aviat seran un més

Ana María es queda sense paraules després de conèixer la notícia

Ana María Aldón sap perfectament que la seva vida ha canviat en els darrers temps i que la relació matrimonial que mantenia amb José Ortega Cano s'ha diluït.

Li ha costat molt arribar fins aquí i per fi ha aconseguit el seu objectiu, tenir una nova vida sense lligams. Això sí, qui fos el seu marit no s'ha quedat enrere.

Sap que és l'oportunitat de rescabalar-se després de molt de temps patint estar al focus mediàtic per un assumpte que va destapar la seva dona als platós de televisió.

La veritat és que després de passar una forta crisi que venia de temps enrere, Ana María Aldón i José Ortega Cano finalment han passat a l'acció.

Tots dos han decidit arribar a un acord després de diverses converses, per formalitzar un cop per totes un divorci que s'ha allargat massa en el temps.

El fill d'Ana María Aldón és conscient que en seran un més

El cas és que tots dos ja feien vides separades des de fa mesos. I després que Aldón exposés a la televisió que la seva vida matrimonial havia mort, només faltava fer el pas de la separació a nivell legal.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón i José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu, amb el seu fill petit | Europa Press

Ja és un fet i Ortega Cano entra i surt de casa quan i com vol, com l'hem vist fer darrerament en diverses ocasions. Ho fa uns mesos després que s'hagi sabut que la història d'amor entre tots dos ha passat a millor vida.

L'andalús és un home solter i com a tal aprofita per fer plans sense donar explicacions a ningú. I els darrers dies, hem vist l'extorero passejar amb una amiga, tal com ha revelat en portada aquest dimecres la revista Semana.

I és que després del divorci, l'exmarit d'Ana María Aldón vol girar full com més aviat millor. I s'ha deixat veure molt ben acompanyat perquè sap que ha de començar un canvi a la seva vida. La veritat és que no ha perdut el temps, com hem vist en aquestes imatges exclusives de la coneguda revista del cor.

La misteriosa dona que d'Ortega Cano

L'assumpte és que l'exdestre ha passat una vetllada amistosa amb el cercle més proper i una amiga ha estat molt afectuosa amb ell. Igualment, aquest ha estat igual de proper amb aquesta misteriosa dona.

Primer pla de José Ortega Cano mig somrient.
L'extorer té una nova il·lusió | GTRES

Tot i que l'ex d'Ana María Aldón ha estat reticent a veure's amb altres dones mentre que era marit de l'andalusa, tot ha canviat. Ara, aquest s'ha tret la cotilla i vol fer plans que anteriorment no feia pel què diran.

Encara que Ortega ho va passar malament durant molt de temps, en què molts han parlat de la seva vida matrimonial, ara només vol mirar cap al futur.

S'ha acompanyat i recolzat pels seus, entre els quals hi ha la seva filla Gloria Camila Ortega, un pilar a la seva vida. Vol ser un home nou i què millor que fer vida social per oblidar-se de tot allò que ha patit en tot aquest temps.

Mentrestant, Ana María Aldón, està feliç per un altre motiu. I és que la dissenyadora andalusa s'ha comprat la casa que buscava tant i que en poc temps estrenarà. Un habitatge que està ubicat a Guadalajara.

La veritat és que la col·laboradora de Fiesta s'ha deixat 250.000 euros en aquest nou habitatge que compartirà amb el seu fill José María. Encara que sí que és cert que en l'acord de divorci a què ha arribat amb el seu ex, la custòdia serà compartida entre Ortega Cano i la dissenyadora sanluquenya.