«Això em va gran»: Sonsoles, l'amant d'Antonio David trenca el seu silenci

Rocío Carrasco va explicar que va descobrir al seu marit 'menjant-se la boca' amb ella a Chipiona

Els últims episodis que hem vist de 'Rocío: explicar la verdad para seguir viva', no ha deixat indiferent a ningú. I és que després que Carrasco hagi relatat amb luxe de detalls com el seu ex, Antonio David, la maltractava físicament i psicològicament, la filla de 'la més gran' revelava també com va descobrir la primera infidelitat. Aquesta va ser quan estava embarassada del seu segon fill, on Rociíto descobria l'engany d'Antonio David, a qui va enxampar 'menjant-se la boca' amb una atractiva cambrera anomenada Sonsoles.

Segons explicava, va decidir seguir el seu marit una nit, després de veure cert flirteig entre tots dos que la va fer sospitar: «El vaig enxampar menjant-se la boca amb la tia darrere de la barra. Ella no em veu, perquè estava d'esquena, però ell sí. Surto corrent del bar i plorant, i noto com em dona un atac d'ansietat. Llavors em comença a fer molt mal la panxa i a tenir punxades, com contraccions».

A més, relatava la fredor d'Antonio David en aquest moment, ja que no dubta a dir-li que s'anés caminant sola a casa: «Jo volia marxar d'allà, no deixava de demanar-li que em portés a casa, però ell va preferir quedar-se amb la seva amant. Em va dir que em fos caminant cap a casa, a les sis del matí, i embarassada. Recordo anar pel carrer plorant a llàgrima viva».

Rocío Carrasco recorda que l'únic que li repetia constantment el seu marit era: «Estàs boja, no estàs bé del cap, l'embaràs t'està afectant el cap». Això, seguit d'una frase demolidora: «Malpariràs al meu fill». Encara que el pitjor estava per arribar, ja que segons sembla tota Chipiona ja sabia que Antonio David li estava sent infidel, inclosa la seva cosina Chayo Mohedano, la qual a més compartia grupet d'amics amb Sonsoles, la cambrera amb la qual l'enganyava. «Tothom ho sabia, em cridaven 'allà va Rocío, la cérvola embarassada'».

Unes confessions que posen els pèls de punta i retraten l'infern que va poder arribar a viure Carrasco res més casar-se. La repercussió que està tenint la sèrie-documental és tanta que, fins i tot, ja fa setmanes que es parla del tema, a més que els testimonis d'aquells que van conèixer a la parella no deixen de succeir-se, on la majoria d'ells donen suport a les paraules de Rocío. I, com no seria d'una altra manera, des del programa 'Ya es mediodía', s'han posat mans a l'obra i han aconseguit donar amb una de les dones més buscades de moment, Sonsoles, l'amant d'Antonio David.

Fa tres dies, María Patiño ja avançava que s'havia enviat missatges amb ella i semblaria que la susdita li hauria confirmat aquesta infidelitat. De fet, Antonio David va seguir mantenint relacions amb ella de forma esporàdica abans i després de començar una relació amb la seva actual dona, Olga Moreno: «Et garanteixo del cert que Olga sap que la meva relació amb Antonio David és real, perquè nosaltres ens coneixem des de fa més de 25 anys. Ella també treballava a la nit, de cambrera i relacions públiques, i teníem amics en comú».

«Olga va venir alguna vegada a Chipiona quan jo treballava allà a l'estiu. És més, quan Olga va començar amb ell, sabia que nosaltres sortíem junts. Olga ho sap, no li va importar en absolut. I, des de llavors, no ens parlem». No obstant això, des del programa de Sonsoles Ónega s'han topat amb una cara diferent de la cambrera, ja que s'ha negat a oferir qualsevol mena de declaració: «Mira, jo no parlaré absolutament res, és una història de fa molts anys. Això em ve gran. Jo no estic ficada en aquest món». «Les coses són com les ha explicat María Patiño», conclou. 


Comentaris

envia el comentari